A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Nieuws

ZIT MET PIT ! IN 2 ZINNEN

Zit met Pit! Is een lesprogramma voor kinderen vanaf groep 5, gericht op het aanleren van een goede (werk) houding en een gezonde balans tussen zitten en bewegen. Het programma wordt in de klas aangeboden door een fysio-, ergo- of oefentherapeut.

Afbeeldingsresultaat voor zit met pit

DOE ALS PIETJE PIT

Het lesprogramma is opgebouwd rond het stripfiguurtje Pietje Pit. Net als veel kinderen vindt Pietje gamen het leukste wat er is, maar dan… krijgt hij pijn. Oei!
Samen met Pietje ontdekken de kinderen spelenderwijs wat er mis is ging en hoe het beter gaat. Pietje Pit geeft het goede voorbeeld en moedigt de kinderen aan om met hem mee te doen.

Voor meer informatie : www.zitmetpit.nl

Bedankt!

We willen iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om onze patiënttevredenheidsonderzoek in te vullen. Volgend jaar hopen we dat nog meer mensen de moeite nemen en op een nog beter resultaat ! 

Het Beterboek 

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject “Het BeterBoek” voor de kinderafdeling en dagbehandeling in het Maasstad Ziekenhuis. Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden in het Maasstad Ziekenhuis gratis Het Beterboek van Bureau Méteau uitgereikt!

Het-BeterBoek1

Het BeterBoek 2-6 jaar en 6-12 jaar

Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij.

Bureau Méteau verzorgt een uitgave van Het BeterBoek voor kinderen van 2 tot 6 jaar en een editie voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Fysiotherapie GC Beverwaard is PLUS-PRAKTIJK !!

Dinsdag 18 december 2012 hebben we met de afdeling fysiotherapie en kinderfysiotherapie een belangrijke kwaliteitsaudit behaald.

Na een periode van heel hard werken is de praktijk Plus Praktijk geworden!

We zijn heel trots !

Plus_Sign_clip_art_medium_red