A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Praktijkondersteuners

Praktijkondersteuners somatiek

Renate de RijderPraktijkondersteuner somatiek specialisatie: COPD
Tom WolbrinkPraktijkondersteuner somatiek Speciaisatie Diabetes MellitusBIG registratie nummer:
39046025830
Mariska HoogendamPraktijkondersteuner somatiek BIG registratie nummer:
9031212330

Praktijkondersteuners somatiek zijn speciaal opgeleid om patiënten met chronische aandoeningen zoals COPD, suikerziekte, hartfalen, etc. te begeleiden.

Praktijkondersteuners GGZ

ParisaPraktijkondersteuner GGZ
SimonePraktijkondersteuner GGZ

Praktijkondersteuners GGZ zijn speciaal opgeleid om patiënten te begeleiden met psychische problemen of patiënten die tijdelijk begeleiding nodig hebben.

Verpleegkundig specialist

Janneke van den BergVerpleegkundig specialistAanwezigheid:
dinsdag t/m vrijdag
BIG registratie nummer:
19063461230

Bij de verpleegkundig specialist kunt u terecht met klachten als hoesten, klachten aan keel, neus, oor, oog, bewegingsapparaat of huid. Als nodig overlegt zij met uw huisarts of, bij afwezigheid, met één van de ander huisartsen. De verpleegkundig specialist legt ook huisbezoeken af.

Een verpleegkundig specialist is bekwaam in het zelfstandig diagnosticeren en behandelen van een aantal ziektebeelden en klachten. Zij verricht lichamelijk onderzoek, vraagt bloedonderzoek aan en is bevoegd om zelfstandig medicatie voor te schrijven of u te verwijzen naar het ziekenhuis voor een afspraak bij een specialist of het maken van een röntgenfoto.

Als u een afspraak maakt bij de assistentes wordt bekeken of de afspraak bij de verpleegkundig specialist of bij de huisarts kan worden ingepland. De verpleegkundig specialist in de huisartsenpraktijk wordt gezien als een aanvulling op goede zorg, waarbij zij dezelfde kwaliteit levert als de huisarts én op haar spreekuur is veelal snel plaats.

U kunt een afspraak maken via de assistente

Praktijkondersteuner maatschappelijk werk

Corien van der SteltPraktijkondersteuner MW Coordinator Krachtige BasiszorgAanwezigheid:
dinsdag t/m vrijdag

Sinds begin 2019 neemt gezondheidscentrum Beverwaard deel aan het project Krachtige basiszorg (zie www.krachtigebasiszorg.nl voor meer informatie)

Wanneer komt u met POH maatschappelijk werk in contact? Als er naast of in plaats van medische vragen/klachten ook andere hulpvragen zijn, waarvoor u zelf niet direct een oplossing heeft en niet weet waar u terecht kan met deze vraag.

Wat bijvoorbeeld: Waar kan ik terecht met het invullen van formulieren? Waar vind ik een maatschappelijk werker in de wijk? Hoe moet ik huishoudelijke hulp aanvragen bij de gemeente? Mijn woning is niet meer geschikt voor mij, wat kan ik doen? Waar vind ik iemand om iets leuks mee te doen? Waar kan ik (vrijwilligers)werk vinden?

U kunt bij mij terecht komen op advies van de huisarts, assistent, praktijkondersteuners,verpleegkundig specialist of fysiotherapeut.

Praktijkonderstener Maatschappelijk werk , Coördinator Krachtige Basiszorg Corien van der Stelt 06-46086756 (werkmobiel)