A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Team

Moniek Abee  Algemeen fysiotherapeut, MSc kinderfysiotherapeut 

BIG: 79919466204

Aandachtsgebied: orthopedische klachten

Werkdagen: dinsdag, woensdag en donderdag

[email protected]

Moniek heeft in 2015 haar diploma tot algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam gehaald en is toen direct komen werken als fysiotherapeut in gezondheidscentrum Beverwaard. De collega’s en mogelijk ook wat patiënten, kenden haar al als stagiaire omdat ze ook haar afstudeerstage heeft behaald bij haar huidige collega’s.

Toen zij haar kinderfysiotherapiecollega’s zag werken, begon het direct te kriebelen en wist ze al snel dat ze zich ook wilde specialiseren tot kinderfysiotherapeut. In 2020 heeft zij dan ook haar diploma voor MSc Kinderfysiotherapeut behaald.

Moniek behandelt een grote diversiteit van kinderen. Zo behandelt ze onder andere tieners met orthopedische klachten, zuigelingen met voorkeurshoudingen en schoolkinderen met schrijfproblemen. Moniek behandelt voornamelijk kinderen, maar wanneer nodig behandelt zij ook volwassenen.  

Wanneer een kind (en ouder) of volwassene met een lach op het gezicht de behandelkamer weer verlaat, is Moniek al zeer tevreden. Ze vindt het dan ook belangrijk om de behandelingen af te stemmen naar de wensen en verwachtingen van de patiënt, in combinatie met haar eigen kennis en vaardigheden op medisch gebied.  

Geen doel is te ver, als je plezierhebt in wat je doet!


Annemarie Eelkema

Algemeen fysiotherapie, manueeltherapeut, dry needling

BIG: 19033527104

Aandachtsgebied: anderhalvelijnszorg, lid traumanetwerk

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag

[email protected]


Renate van Hengel

Algemeen fysiotherapeut, MSc Bekkenfysiotherapeut

BIG: 49043340004

Aandachtsgebied: lid orthopedienetwerk, lid rugnetwerk, Bekkenwerkgroep Rijnmond

Werkdagen: dinsdag, donderdag en vrijdag

[email protected]

Renate heeft in 1994 haar diploma fysiotherapie gehaald aan de Hogeschool Rotterdam. Hierna is zij aan het werk gegaan als bedrijfsfysiotherapeut en heeft ook de opleiding tot bedrijfsfysiotherapie gevolgd.

In 2000 heeft zij gekozen om te stoppen als bedrijfsfysiotherapeut en te gaan werken als algemeen fysiotherapeut in het gezondheidscentrum. Zij heeft diverse cursussen gevolg waaronder leeftstijladviseur, Pilates instructeur en medical taping. In 2020 heeft zij de master opleiding tot bekkenfysiotherapeut afgerond.

Renate vindt het belangrijk dat er multidisciplinair gewerkt kan worden zodat er zo nodig vanuit verschillende oogpunten naar een probleem gekeken kan worden. Zij is daarom ook lid van het rugnetwerk, orthopedienetwerk en bekkenwerkgroep Rijnmond.


Merijn Hannik, algemeen fysiotherapeut

BIG: 89926802004

Werkdagen: maandag, woensdag donderdag en vrijdag.

[email protected]

Merijn is in 2019 afgestudeerd aan de hogeschool Rotterdam en is sinds begin 2021 werkzaam bij Fysiotherapie Beverwaard. Zijn interesse gaat uit naar de chronische klachten waarbij oefentherapie geïndiceerd is. Hij is dan ook vaak te vinden in de oefenruimte. 

Wat Merijn belangrijk vindt is het bevorderen van de zelfredzaamheid en samen te werken naar een doel. Met energie en een lach staat hij voor u klaar! 


Wanda Krispijn

Kinderfysiotherapeut

BIG: 89047561304

Aandachtsgebied: Down syndroom

Werkdagen: dinsdag en donderdag

[email protected]


Marije Star

Kinderfysiotherapeut

BIG: 19052261304

Aandachtsgebied: Fitkids, schrijfproblematiek

Werkdagen: maandag, dinsdag en vrijdag

[email protected]

Marije is in 2005 afgestudeerd als fysiotherapeut en is in 2007 gestart met de opleiding kinderfysiotherapie aan de Hogeschool  Rotterdam. Zij is in 2010 gestart als kinderfysiotherapeut in gezondheidscentrum Beverwaard. In 2011 heeft zij de opleiding tot kinderfysiotherapeut succesvol afgerond.

Marije behandelt kinderen met motorische problemen in de leeftijd van 0-18 jaar. Ze is ervaren in het werken met kinderen met multi-problematiek, schrijfproblemen, en sensorische informatie verwerkingsproblemen.

Multidisciplinair werken is belangrijk voor Marije, zodat elk kind de zorg en aandacht krijgt die het nodig heeft en verdiend.


Remco Tijdgat

Algemeen fysiotherapeut, haptotherapeut

BIG: 89035186404

Aandachtsgebied: psychosomatiek, mindfullness

Werkdagen: dinsdag

[email protected]

Remco is sinds 1999 werkzaam in het gezondheidscentrum. In 1987 is hij afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de academie voor fysiotherapie Rotterdam. Hij heeft de haptotherapieopleiding afgerond bij Synergos te Amersfoort.

Daarnaast is Remco Mindfulness en ACT therapeut. Hij is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met psychosomatische klachten, hyperventilatie, burn out en een scala aan spanningsgerelateerde problemen. Juist onderliggende herstelbelemmerende factoren bij lichamelijke of psychosomatische klachten kunnen met zijn ervaring soms een verrassend andere oorzakelijkheid en dus behandeling geven! Ondanks de soms ‘zweverig’ aandoende specialisatie, staat Remco bekend om zijn niet zweverige aanpak.