A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Team

Moniek Abee  Algemeen fysiotherapeut, kinderfysiotherapeut i.o.

BIG: 79919466204

Aandachtsgebied: orthopedie

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

m.abee@zonboog.nl


Moni Eva Bel algemeen fysiotherapeut, claudicatiotherapeutoedeemfysiotherapeut

BIG: 69917329404

Aandachtsgebied: lid claudicationetwerk, ouderenzorg

Werkdagen: maandag, woensdag, donderdag

e.bel@zonboog.nl

Eva heeft in 2013 haar diploma fysiotherapie gehaald aan de Hogeschool Rotterdam. In 2015 heeft ze de opleiding voor oedeemtherapie in Antwerpen afgerond, net als de cursus voor het aanmeten van steunkousen en bandages. In 2016 heeft ze verschillende cursussen voor claudicatio intermittens gevolgd, zodat ze aangesloten is bij het netwerk voor claudicatio intermittens.
Sinds september 2017 is Eva werkzaam als (oedeem)fysiotherapeute in gezondheidscentrum Beverwaard. Hiervoor heeft ze in verschillende praktijken en revalidatiecentra gewerkt.

Eva is gespecialiseerd in het behandelen van ouderen met daarbij meerdere gezondheidsproblemen, wat het zoeken naar een geschikt behandelplan en behandeldoelen erg uitdagend maakt! Het is mooi om het (behandel)traject met de patiënten door te lopen en te zien dat er vooruitgang optreedt. Dat maakt het werk erg dankbaar!


Annemarie Eelkema

Algemeen fysiotherapie, manueeltherapeut, dry needling

BIG: 19033527104

Aandachtsgebied: anderhalvelijnszorg, lid traumanetwerk

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag

a.eelkema@zonboog.nl


Renate van Hengel

Algemeen fysiotherapeut, Bekkenfysiotherapeut i.o.

BIG: 49043340004

Aandachtsgebied: lid orthopedienetwerk, lid rugnetwerk

Werkdagen: dinsdag, donderdag en vrijdag

r.vanhengel@zonboog.nl

Renate heeft in 1994 haar diploma fysiotherapie gehaald aan de Hogeschool Rotterdam. Hierna is zij aan het werk gegaan als bedrijfsfysiotherapeut en heeft ook de opleiding tot bedrijfsfysiotherapie gevolgd.

In 2000 heeft zij gekozen om te gaan werken als algemeen fysiotherapeut in het gezondheidscentrum. Zij heeft diverse cursussen gevolg waaronder leeftstijladviseur, Pilates instructeur en medical taping. Op dit moment is zij bezig met de master opleiding tot bekkenfysiotherapeut.

Renate vindt het belangrijk dat er multidisciplinair gewerkt kan worden zodat er zo nodig vanuit verschillende oogpunten naar een probleem gekeken kan worden. Zij is daarom ook lid van het rugnetwerk en het orthopedienetwerk.


Pieter Kodde

Algemeen fysiotherapeu,  Manueeltherapeut

BIG: 79910227004

Aandachtsgebied: lid rugnetwerk, medische fitness

Werkdagen: maandag t/m vrijdag

p.kodde@zonboog.nl

Pieter heeft in 2008 zijn diploma aan de Hogeschool Rotterdam gehaald en is toen gestart als fysiotherapeut in gezondheidscentrum Beverwaard. Sinds het afronden van zijn studie aan de Hogeschool Utrecht in 2016 is hij gespecialiseerd in de manuele therapie.

In zijn behandelingen maakt hij gebruik van manueel therapeutische technieken. Daarnaast vindt hij het belangrijk dat de patiënt, bijvoorbeeld door middel van oefeningen, uitleg en adviezen, zelf meer controle krijgt over zijn/haar gezondheidsprobleem. Samen met de patiënt werken aan de oplossing voor het gezondheidsprobleem: dat vindt hij elke dag opnieuw weer een mooie uitdaging!


Wanda Krispijn

Kinderfysiotherapeut

BIG: 89047561304

Aandachtsgebied: Down syndroom

Werkdagen: dinsdag en donderdag

w.krispijn@zonboog.nl


Marije Star

Kinderfysiotherapeut

BIG: 19052261304

Aandachtsgebied: Fitkids, schrijfproblematiek

Werkdagen: maandag, dinsdag en vrijdag

m.star@zonboog.nl

Marije is in 2005 afgestudeerd als fysiotherapeut en is in 2007 gestart met de opleiding kinderfysiotherapie aan de Hogeschool  Rotterdam. Zij is in 2010 gestart als kinderfysiotherapeut in gezondheidscentrum Beverwaard. In 2011 heeft zij de opleiding tot kinderfysiotherapeut succesvol afgerond.

Marije behandelt kinderen met motorische problemen in de leeftijd van 0-18 jaar. Ze is ervaren in het werken met kinderen met multi-problematiek, schrijfproblemen, en sensorische informatie verwerkingsproblemen.

Multidisciplinair werken is belangrijk voor Marije, zodat elk kind de zorg en aandacht krijgt die het nodig heeft en verdiend.


Remco Tijdgat

Algemeen fysiotherapeut, haptotherapeut

BIG: 89035186404

Aandachtsgebied: psychosomatiek, mindfullness

Werkdagen: dinsdag

r.tijdgat@zonboog.nl

Remco is sinds 1999 werkzaam in het gezondheidscentrum. In 1987 is hij afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de academie voor fysiotherapie Rotterdam. Hij heeft de haptotherapieopleiding afgerond bij Synergos te Amersfoort.

Daarnaast is Remco Mindfulness en ACT therapeut. Hij is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met psychosomatische klachten, hyperventilatie, burn out en een scala aan spanningsgerelateerde problemen. Juist onderliggende herstelbelemmerende factoren bij lichamelijke of psychosomatische klachten kunnen met zijn ervaring soms een verrassend andere oorzakelijkheid en dus behandeling geven! Ondanks de soms ‘zweverig’ aandoende specialisatie, staat Remco bekend om zijn niet zweverige aanpak.