A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Bereikbaarheid en aanmelding

De afdeling fysiotherapie is te vinden op de 1e etage van Gezondheidscentrum Beverwaard:

Boxbergenstraat 11

3077 JS Rotterdam

Openingstijden

De fysiotherapiepraktijk is op alle werkdagen geopend. Behandeling kan, indien gewenst, op dinsdag , woensdag en donderdag tot 21.00 uur plaats vinden.

Bereikbaarheid

Telefonisch op werkdagen van 08.00u tot 17.00u op nummer 010 – 479 96 41, maar bij voorkeur van 08.00 tot 12.00.

In het weekend en op de avonden dat de praktijk gesloten is kunt u een e-mail sturen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op

Email algemeen: [email protected]
Email kinderfysiotherapie: [email protected]

Aanmelden

U kunt zich zowel mét als zonder verwijsbrief van de huisarts of specialist aanmelden voor (kinder)fysiotherapie. Per 1 januari 2006 is een verwijzing door een arts niet langer vereist voor een eerste contact met de fysiotherapeut.
Binnen het Gezondheidscentrum kunt u zich naast telefonisch (010-4799641) of via de centrumassistenten ook  online  aanmelden. Na uw aanmelding maakt een van de fysiotherapeuten een eerste afspraak met u om de intake te doen.

Wilt u een afspraak maken bij de fysiotherapeut? Vult u dan de onderstaande gegevens in en vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Bij vragen kunt u bellen naar: 010-479 9641 of mailen [email protected]

Indien u onze voice mail hebt ingesproken bellen we zo spoedig mogelijk terug, gaarne uw begrip als dat niet direct is. De therapeuten behandelen cliënten en kunnen niet altijd tussendoor tijd vrij maken. Wanneer wij dezelfde werkdag niet in de gelegenheid zijn geweest u terug te bellen, streven wij er naar u binnen 24 uur terug te bellen.

Houd u uw telefoon in de gaten? 

Het videoconsult

Naast behandeling in de praktijk bieden wij ook de mogelijkheid tot een videoconsult. Middels een video consult of telefonische intake kunnen uw klachten zo goed als mogelijk in beeld worden gebracht, en kunt u bijvoorbeeld oefeningen ter instructie krijgen die passend zijn bij uw klachten.

Hoe werkt dit?
Via een online videoverbinding bespreken wij uw klachten, geven wij advies en waar nodig aanvullende oefeningen die u zelfstandig thuis kunt uitvoeren. Benodigd : een pc /laptop met camera , tablet of smartphone.

Wordt dit vergoed?
Ja! i.v.m. de corona crisis hebben alles zorgverzekeraars aangegeven dat zij ook behandeling via een videoconsult vergoeden vanuit uw aanvullende verzekering.

Indien videobellen technisch voor u niet haalbaar is, dan kunnen wij ook een telefonisch consult inplannen om zo samen met u te bespreken wat wij kunnen betekenen voor uw klachten.

Mocht u gebruik willen maken van een videoconsult of een telefonische afspraak, dan kunt u dat aangeven bij u behandelend fysiotherapeut of via de online aanmelding.

Behandeling

Het intakegesprek

Wij willen onder meer van u weten:

  • waar heeft u last van en wanneer
  • weet u zelf mogelijke oorzaken
  • wat heeft u er zelf aan gedaan
  • wat zijn uw persoonlijke omstandigheden (werk, sport, ontspanning, spanning)
  • wat verwacht u van de fysiotherapie

Meestal vindt er een lichamelijk onderzoek plaats. Aan de hand van deze bevindingen wordt een eerste conclusie getrokken en wordt er samen met u een behandelplan opgesteld. Hieruit blijkt wat u kunt verwachten van de fysiotherapeut en wat er van u wordt verwacht. Onder bepaalde omstandigheden kan de behandeling aan huis gegeven worden. Spoedafspraken worden alleen via de verwijzende arts afgesproken.

Online aanmelding voor Fysiotherapie


*Verplichte velden