A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Online afspraak maken bij de Fysiotherapie

Wilt u een afspraak maken bij de fysiotherapeut? Vult u dan de onderstaande gegevens in en vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Bij vragen kunt u bellen naar: 010-479 9641 of mailen [email protected]

Indien u onze voice mail hebt ingesproken bellen we zo spoedig mogelijk terug, gaarne uw begrip als dat niet direct is. De therapeuten behandelen cliënten en kunnen niet altijd tussendoor tijd vrij maken. Wanneer wij dezelfde werkdag niet in de gelegenheid zijn geweest u terug te bellen, streven wij er naar u binnen 24 uur terug te bellen.

Houd u uw telefoon in de gaten? 

Aanmelding, intake en behandeling

U kunt zich zowel mét als zonder verwijsbrief van de huisarts of specialist aanmelden voor fysiotherapie. Per 1 januari 2006 is een verwijzing door een arts niet langer vereist voor een eerste contact met de fysiotherapeut.
Binnen het Gezondheidscentrum kunt u zich naast telefonisch (010-479 96 41) of via dit online aanmeldformulier ook aanmelden via de centrumassistenten of per mail: [email protected] . Na uw aanmelding maakt een van de fysiotherapeuten een eerste afspraak met u om de intake te doen.

Het intakegesprek

Wij willen onder meer van u weten:

  • waar heeft u last van en wanneer
  • weet u zelf mogelijke oorzaken
  • wat heeft u er zelf aan gedaan
  • wat zijn uw persoonlijke omstandigheden (werk, sport, ontspanning, spanning)
  • wat verwacht u van de fysiotherapie

Meestal vindt er een lichamelijk onderzoek plaats. Aan de hand van deze bevindingen wordt een eerste conclusie getrokken en wordt er samen met u een behandelplan opgesteld. Hieruit blijkt wat u kunt verwachten van de fysiotherapeut en wat er van u wordt verwacht. Onder bepaalde omstandigheden kan de behandeling aan huis gegeven worden. Spoedafspraken worden alleen via de verwijzende arts afgesproken.

Let op : dit is uitsluitend een online aanmelding voor Fysiotherapie


*Verplichte velden