A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Kwaliteit/ Netwerken

Fysiotherapie Beverwaard is lid van Stichting Keurmerk Fysiotherapie. Dit is een onafhankelijk en erkend kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten en voor fysiotherapiepraktijken. Zij geven fysiotherapeuten inzicht in de kwaliteit van hun fysiotherapeutisch handelen en ondersteunen in een proces waarin continu gewerkt wordt aan het verbeteren van de kwaliteit.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de volgende netwerken:

Patienttevredenheidsonderzoek

Voor fysiotherapie Beverwaard is de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg zeer belangrijk, Wij proberen onze dienstverlening continu te verbeteren door naar uw ervaring en mening te luisteren. Na afsluiting van uw behandeltraject willen we u daarom vragen deel te nemen aan ons tevredenheidsonderzoek. Dit onderzoek krijgt u per email toegezonden door Qualiview. Zij zullen uw antwoorden anoniem verwerken. Het tevredenheidsonderzoek is geheel vrijwillig en kost 5 minuten van uw tijd. Wij waarderen het als meedoet.