A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Bereikbaarheid & Aanmelding

De afdeling fysiotherapie is te vinden op de 1e etage van Gezondheidscentrum Beverwaard:

Boxbergenstraat 11

3077 JS Rotterdam

 

Openingstijden

De fysiotherapiepraktijk is op alle werkdagen geopend. Behandeling kan, indien gewenst, op dinsdag , woensdag en donderdag tot 21.00 uur plaats vinden.

 

Bereikbaarheid

Telefonisch op werkdagen van 08.00u tot 12.00u op nummer 010 – 479 96 41

In het weekend en op de avonden dat de praktijk gesloten is kunt u een e-mail sturen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op

Email algemeen: fysiogcb@zonboog.nl
Email kinderfysiotherapie: kftgcb@zonboog.nl

 

Aanmelden

U kunt zich zowel mét als zonder verwijsbrief van de huisarts of specialist aanmelden voor (kinder)fysiotherapie. Per 1 januari 2006 is een verwijzing door een arts niet langer vereist voor een eerste contact met de fysiotherapeut.
Binnen het Gezondheidscentrum kunt u zich naast telefonisch (010-4799641) of via de centrumassistenten ook per mail aanmelden. Na uw aanmelding maakt een van de fysiotherapeuten een eerste afspraak met u om de intake te doen.