A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Fysiotherapie

!! CORONA MAATREGELEN !!

Update 31/3/2020

Vanwege de huidige situatie met Corona leveren wij als fysiotherapie praktijk alleen nog medisch uiterst noodzakelijke zorg in de praktijk. Dit mag alleen in afstemming met de huisarts. De zorg vindt waar mogelijk op een afstand van 1.5 meter plaats. Lichamelijk contact wordt ten zeerste afgeraden, mede als gevolg van het tekort aan beschermende middelen. Deze middelen zijn helaas (nog harder) nodig in de huisartsenzorg of in het ziekenhuis.

Wij baseren onze werkwijze op de richtlijnen van onze eigen beroepsvereniging en de RIVM richtlijnen, en waar mogelijk hebben wij nauw overleg met de huisartsen. Wij hopen op uw begrip.

Uw eigen behandelaar neemt contact met u op over uw specifieke situatie. Mocht u nog niets gehoord hebben, neemt u gerust zelf contact op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 010-4799641.

U kunt wel gebruik maken van een videoconsult/ telefonisch consult

Hoe werkt dit?
Via een online videoverbinding bespreken wij uw klachten, geven wij advies en waar nodig aanvullende oefeningen die u zelfstandig thuis kunt uitvoeren.

Wordt dit vergoed?
Ja, mits u aanvullend verzekerd bent! Alle zorgverzekeraars hebben aangegeven dat zij ook behandeling via een videoconsult vergoeden vanuit uw aanvullende verzekering.

Indien videobellen technisch voor u niet haalbaar is, dan kunnen wij ook een telefonisch consult inplannen om zo samen met u te bespreken wat wij kunnen betekenen voor uw klachten.

Voor lopende behandeltrajecten:
Uw behandelend therapeut of de behandelend therapeut van uw kind zal met u afstemmen of deze vorm van zorg passend kan zijn in uw situatie en of hier behoefte aan is bij u. Als dit het geval is, kan net als normaal een afspraak in worden gepland. U krijgt dan een uitnodiging voor een videoconsult. Mocht u niet benadert zijn door uw therapeut schroom dan niet en neem contact op met uw therapeut.

Voor nieuwe cliënten
Natuurlijk kan zich ook in deze periode een klacht van het bewegingsapparaat voordoen. Zo kan bijvoorbeeld thuis werken als nadeel hebben dat u vaker en langer zit in een andere houding dan u gewend bent. Dit kan van negatieve invloed zijn op uw lichaam en daarmee klachten tot gevolg hebben. Middels een video consult kunnen uw klachten zo goed als mogelijk in beeld worden gebracht, en kunt u bijvoorbeeld oefeningen ter instructie krijgen die passend zijn bij uw klachten.

Klik hier om u aan te melden voor een video/telefonisch consult

Indien u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen.

Telefonisch: 010-4799641
Mail: [email protected]
l

###

===========================================================================

De  fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Wij behandelen patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen.

U kunt voor de meeste pijnklachten van spieren en gewrichten terecht bij de  fysiotherapeut.
Wij behandelen patiënten individueel of in groepen. Wij gaan samen met u aan het werk om u zo snel en zo goed mogelijk resultaat te laten behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijken wij samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met adviezen en oefeningen zorgen wij ervoor dat u weer optimaal kunt bewegen.
Ook voor advies en behandeling die (verergering van) klachten voorkómen kunt u terecht bij ons.

Wij bieden fysiotherapie aan de inwoners van de wijk Beverwaard en omliggende wijken. Het is niet noodzakelijk om als patiënt ingeschreven te staan bij een van de huisartsen van gezondheidscentrum Beverwaard. Binnen ons team zijn mensen werkzaam met diverse specialisaties. De volgende specialisaties zijn aanwezig:

* Algemeen/Regulier Fysiotherapie
* Kinderfysiotherapie
* Manuele therapie
* Fysiotherapie op haptonomische basis
* Dry Needling
* Bekkentherapie

Voor de meeste klachten kunt u naar de algemeen fysiotherapeut. Voor specifieke klachten of aandoeningen zijn er gespecialiseerde fysiotherapeuten. U kunt met of zonder een verwijzing van uw huisarts of medisch specialist bij ons terecht.

De fysiotherapeuten in het gezondheidscentrum werken nauw samen met andere disciplines. Indien nodig zal met andere hulpverleners worden overlegd, na toestemming van u.

Like ons op Facebook!