A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

 • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

 • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Fysiotherapie

BELANGRIJKE INFORMATIE M.B.T. CORONA

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, hebben we een aantal richtlijnen opgesteld. Lees onderstaande informatie daarom goed door voordat u contact opneemt met of een bezoek brengt aan het gezondheidscentrum.

De praktijk is open op werkdagen en volgt de richtlijnen op van het RIVM.

Wat moet ik doen als ik corona-gerelateerde klachten heb?

Heeft u corona-gerelateerde klachten?

 1. Vul de Corona-vragenlijst in op https://www.thuisarts.nl/vragentest/corona
 2. Komt u in aanmerking voor een Corona-test: Neem contact op met de GGD via 0800-1202 of maak een afspraak op coronatest.nl.

Heeft u een afspraak bij de fysiotherapie?

Als u Corona-gerelateerde klachten heeft blijft u thuis en volgt bovenstaande punten.
Annuleer tijdig uw afspraak.

Heeft u geen klachten houd u zich aan de volgende regels:
• Houd altijd minimaal 1,5 meter afstand
• Dringend verzoek om een zelf meegebracht mondkapje te dragen in het gezondheidscentrum.

De medewerkers van het gezondheidscentrum mogen u hierop aanspreken.

Meer informatie

• Heeft u algemene vragen over het coronavirus? Neem dan contact op met het publieksnummer van het RIVM (0800) 13 51.
• Maakt u zich zorgen over uw eigen gezondheid of die van uw huisgenoten? Kijk eerst op Thuisarts.nl, daar staat wat u moet doen in verschillende situaties.

Per vrijdag 1 mei kwam het bericht dat fysiotherapeuten hun zorg veilig en verantwoord mogen opschalen uitgebreid in het nieuws.

Hierdoor zijn er meer vrijheden om behandelingen in de praktijk te laten plaatsvinden. Volgens de gestelde richtlijn van onze beroepsvereniging KNGF en het RIVM  blijft echter van belang om hier nog terughoudend mee om te gaan, en het cliëntencontact in de praktijk waar mogelijk te beperken.

Uitgangspunt komende periode

Het uitgangspunt blijft dat waar mogelijk zorg  op afstand plaats vindt. Dit houdt in: telefonische consulten of beeldbellen. Op die manier is het mogelijk uw klachten in kaart te brengen, en gerichte adviezen en/of oefeningen te geven. De behandelingen kunnen ook op de praktijk of in de thuissituatie gestart worden, ook dan weer het liefst met 1,5 meter afstand. Ook binnen de 1,5 meter mag behandeld worden, er is volgens onze richtlijn geen eis dit met beschermende kleding te doen . Wij zullen echter de keuze maken om afhankelijk van de aandoening en afhankelijk van de regio wel beschermende kleding en een mondkapje te gebruiken, uiteraard in overleg met u als cliënt.

U en onze veiligheid

Voor ieder consult (op de praktijk of bij u thuis), moet u zichzelf de volgende vragen stellen:

 • Heeft u één of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
 • Plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping)
 • Bent u korter dan 24 uur klachtenvrij?
 • Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
 • Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Ja? Zeg uw afspraak dan af! Wij zullen uiteraard hetzelfde doen.

Aanvullende praktijk regels

 • Neemt u altijd uw eigen badlaken voor op de behandelbank mee.
 • Komt u maximaal 5 minuten voor uw afspraak pas op de praktijk
 • Bij binnenkomst en vertrek vragen wij u uw handen te wassen, of te ontsmetten bij de dispenser.
 • Komt u alleen naar de praktijk. Indien dit niet haalbaar is, vragen wij waar mogelijk ouders/partners/verzorgers buiten te wachten.
 • Wij houden ons aan strikte hygiëne protocollen, en dragen eventueel beschermende kleding en een mondkapje wanneer wij binnen 1.5 meter behandelen.
 • Na behandeling gelieve direct het pand verlaten
 • Gelieve geen gebruik te maken van de toiletten
 • Als  u een afspraak heeft en uw klachten veranderen naar hoest /klachten koorts en of benauwdheid neemt u dan opnieuw telefonisch contact op
 • Maak gebruik van de bolspiegel op de trap, dalend verkeer heeft voorrang

Afspraak maken?

Mocht u lichamelijke klachten hebben, en wilt u daar begeleiding of hulp bij krijgen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Klik hier om u aan te melden voor een intake op de praktijk of video/telefonisch consult

Telefonisch: 010-4799641
Mail: [email protected]
l


Beeldbellen, hoe dan?

Het videoconsult

Hoe werkt dit?
Via een online videoverbinding bespreken wij uw klachten, geven wij advies en waar nodig aanvullende oefeningen die u zelfstandig thuis kunt uitvoeren. Benodigd : een pc /laptop met camera , tablet of smartphone.

Wordt dit vergoed?
Ja! i.v.m. de corona crisis hebben alles zorgverzekeraars aangegeven dat zij ook behandeling via een videoconsult vergoeden vanuit uw aanvullende verzekering.

Indien videobellen technisch voor u niet haalbaar is, dan kunnen wij ook een telefonisch consult inplannen om zo samen met u te bespreken wat wij kunnen betekenen voor uw klachten.

Voor lopende behandeltrajecten:

Uw behandelend therapeut of de behandelend therapeut van uw kind zal met u afstemmen of deze vorm van zorg passend kan zijn in uw situatie en of u hier behoefte aan heeft. Als dit het geval is, kan een afspraak in worden gepland. U krijgt dan een uitnodiging voor een videoconsult.


Voor nieuwe cliënten


Middels een video consult of telefonische intake kunnen uw klachten zo goed als mogelijk in beeld worden gebracht, en kunt u bijvoorbeeld oefeningen ter instructie krijgen die passend zijn bij uw klachten.

Bent u reeds onder behandeling dan zal uw eigen behandelaar contact met u opnemen over uw specifieke situatie. Mocht u nog niets gehoord hebben, neemt u gerust zelf contact op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 010-4799641.

Indien u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen.

###

===========================================================================

De  fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Wij behandelen patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen.

U kunt voor de meeste pijnklachten van spieren en gewrichten terecht bij de  fysiotherapeut.
Wij behandelen patiënten individueel of in groepen. Wij gaan samen met u aan het werk om u zo snel en zo goed mogelijk resultaat te laten behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijken wij samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met adviezen en oefeningen zorgen wij ervoor dat u weer optimaal kunt bewegen.
Ook voor advies en behandeling die (verergering van) klachten voorkómen kunt u terecht bij ons.

Wij bieden fysiotherapie aan de inwoners van de wijk Beverwaard en omliggende wijken. Het is niet noodzakelijk om als patiënt ingeschreven te staan bij een van de huisartsen van gezondheidscentrum Beverwaard. Binnen ons team zijn mensen werkzaam met diverse specialisaties. De volgende specialisaties zijn aanwezig:

* Algemeen/Regulier Fysiotherapie
* Kinderfysiotherapie
* Manuele therapie
* Fysiotherapie op haptonomische basis
* Dry Needling
* Bekkentherapie

Voor de meeste klachten kunt u naar de algemeen fysiotherapeut. Voor specifieke klachten of aandoeningen zijn er gespecialiseerde fysiotherapeuten. U kunt met of zonder een verwijzing van uw huisarts of medisch specialist bij ons terecht.

De fysiotherapeuten in het gezondheidscentrum werken nauw samen met andere disciplines. Indien nodig zal met andere hulpverleners worden overlegd, na toestemming van u.

Like ons op Facebook!