A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Fysiotherapie


De  fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Wij behandelen patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen.

U kunt voor de meeste pijnklachten van spieren en gewrichten terecht bij de  fysiotherapeut.
Wij behandelen patiënten individueel of in groepen. Wij gaan samen met u aan het werk om u zo snel en zo goed mogelijk resultaat te laten behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijken wij samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met adviezen en oefeningen zorgen wij ervoor dat u weer optimaal kunt bewegen.
Ook voor advies en behandeling die (verergering van) klachten voorkómen kunt u terecht bij ons.

Wij bieden fysiotherapie aan de inwoners van de wijk Beverwaard en omliggende wijken. Het is niet noodzakelijk om als patiënt ingeschreven te staan bij een van de huisartsen van gezondheidscentrum Beverwaard. Binnen ons team zijn mensen werkzaam met diverse specialisaties. De volgende specialisaties zijn aanwezig:

* Algemeen/Regulier Fysiotherapie
* Kinderfysiotherapie
* Manuele therapie
* Fysiotherapie op haptonomische basis
* Dry Needling
* Bekkentherapie

Voor de meeste klachten kunt u naar de algemeen fysiotherapeut. Voor specifieke klachten of aandoeningen zijn er gespecialiseerde fysiotherapeuten. U kunt met of zonder een verwijzing van uw huisarts of medisch specialist bij ons terecht.

De fysiotherapeuten in het gezondheidscentrum werken nauw samen met andere disciplines. Indien nodig zal met andere hulpverleners worden overlegd, na toestemming van u.

Like ons op Facebook!