A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Baby /peuterochtend voor ouders met kind met syndroom van Down

Op zaterdag 15 februari 2015 is er weer een baby/peuterochtend voor ouders met kinderen met het Syndroom van Down!

Deze ochtend zal gehouden worden bij ons op Gezondheidscentrum Beverwaard, U bent welkom vanaf 10.00 uur tot 12.00uur.

Op deze ochtend kunnen vaders, moeders (opa’s, oma’s etc.) onder het genot van een kopje koffie/thee bijpraten met andere ouder(s) van een kindje met het Downsyndroom van dezelfde leeftijd (0-4 jaar). Als er broertjes en/of zusjes zijn, zijn die natuurlijk ook van harte welkom.

Omdat wij in de praktijk veel kinderen zien met het syndroom van Down willen we graag de ouders met elkaar in contact brengen. Alles mag op zo’n ochtend: wilt u praten, dan kan dat, wilt u gewoon luisteren dan is dat ook prima! De broertjes/zusjes spelen met elkaar. We hebben de grote oefenzaal tot onze beschikking. Het wordt altijd als zeer prettig ervaren om met andere ouders, die hetzelfde meemaken van gedachten te wisselen.

De ochtenden zijn zeer laagdrempelig. Jeanette mede initiatiefneemster van SDS Kern Rotterdam, zal ook bij deze ochtend aanwezig zijn. Zij heeft een zoon met het Down syndroom.

De kinderfysiotherapeuten van het Gezondheidscentrum Beverwaard

Info: kft@zonboog.nl/gcbeverwaard