A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Bezorging medicatie

Onze bezorgdienst is er uitsluitend voor bedoeld indien u zelf niet in staat bent om naar de apotheek te komen om uw bestelling op te halen of wanneer het niet lukt om de bestelling door iemand anders te laten ophalen.

Eventueel kunt 24 uur per dag gebruik maken van een afhaalkluisje. Hiervoor moet u zich bij ons aanmelden.

Telefoonnummer apotheek: 010 – 479 96 31

de apotheek bezorgservice

* per werkdag gaat de bezorger eenmaal naar een adres

* 1e keer bezorgen is kosteloos

* is er niemand thuis, dan afhalen bij de apotheek of medicatie in kluisje laten leggen

* tijdstippen bezorging: vanaf 10.00 uur tot 17.30 uur

* afwijkingen of specifieke wensen hierop, worden uitsluitend toegestaan in overleg met een medewerker van de apotheek en worden expliciet vermeld op het recept

* recepten aanbieden : regulier recepten tot 15.00 uur aanbieden aan de apotheek, dan dezelfde dag bezorgd (indien voorradig)

* antibiotica en pijnstillers, bij voorkeur afhalen bij de apotheek. Indien bezorgen, en het moet dezelfde dag, dan expliciet laten aangeven op het recept ( levering indien voorradig)

* spoed medicijnen kunnen tot 17.00 uur aangevraagd worden en bezorgd. Apotheker en arts maken de inschatting of iets spoed heeft. Vervolgens wordt er expliciet op het recept aangegeven dat het spoed is en wordt er tot bezorging overgegaan

Uitzonderingen en/of afwijkingen met betrekking tot de bezorgafspraken, uitsluitend in overleg met de apotheker.

Leveringen vinden plaats, zo lang de voorraad strekt !