A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Apotheek

Wie zijn wij?

Wij zijn een geregistreerde klantgerichte farmaceutische onderneming. Onze primaire taak is het afleveren van geneesmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen. U kunt bij ons terecht voor advies, service en begeleiding van uw geneesmiddelengebruik. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Daarbij komt de zorg rondom het receptgeneesmiddel natuurlijk op de eerste plaats, maar ook voor informatie over zelfzorgartikelen en medische hulpmiddelen bent u bij ons aan het goede adres. Ons team is gemotiveerd om de patiënt zo goed en efficiënt mogelijk te helpen.
U kunt ons vinden in het register van de Kamer van Koophandel onder KvK nummer : 14 81 64.

Openingstijden

Apotheek Gezondheidscentrum Beverwaard is op werkdagen geopend van 8.00 – 17.30 uur.

Vanaf 8.00 tot 8.30 alleen voor spoedgevallen en patiënten doorgestuurd van het spreekuur.

Apotheek Beverwaard

Boxbergenstraat 11
3077 JS  Rotterdam
Tel: (010) 479 96 31
Fax: (010) 292 01 29
E-mail: info.apotheekbeverwaard@zonboog.nl