A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Apotheek Beverwaard

Apotheek Beverwaard

Apotheek Beverwaard is een geregistreerde klantgerichte farmaceutische onderneming. Onze primaire taak is het afleveren van geneesmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen. U kunt bij ons terecht voor advies, service en begeleiding van uw geneesmiddelengebruik. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Daarbij komt de zorg rondom het receptgeneesmiddel natuurlijk op de eerste plaats, maar ook voor informatie over zelfzorgartikelen en medische hulpmiddelen bent u bij ons aan het goede adres. Ons team is gemotiveerd om de patiënt zo goed en efficiënt mogelijk te helpen.

Corona maatregelen in Apotheek Beverwaard

Ook in deze periode staan wij voor uw klaar.
De apotheek is open van 8-17.30 u.
We werken volgens de RIVM normen.

Maximaal 3 klanten tegelijk in de apotheek.
1,5 meter afstand houden, ook als u buiten moet wachten.

U kunt niet wachten op het klaarmaken van de medicijnen.

Kom niet naar de apotheek bij koorts, hoest, keelpijn of benauwdheid. Dit geldt ook voor uw familielid. Wij bezorgen dan uw medicijnen.
Heeft u een kwetsbare gezondheid en blijft u liever thuis, dan bezorgen we uw medicijnen.

Graag uw medicijnen tijdig aanvragen met vermelding halen/bezorgen bij uw arts of bij ons (een week voordat het op is per mail, telefoon of via een recept in onze brievenbus). Wij moeten de medicijnen immers bestellen.
U kunt de medicijnen daarna ophalen bij onze SNELBALIE of in een afhaalkluisje.

Wij wensen u een goede gezondheid.


010-4799631
[email protected]


Voor meer informatie: