A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Centrum voor Jeugd en Gezin

In Gezondheidscentrum Beverwaard is op de begane grond het Consultatiebureau gevestigd. Vanuit dit consultatiebureau wordt advies gegeven aan ouders met jonge kinderen (tot 4 jaar).

Inloopspreekuur consultatiebureau:
woensdag van 13.00 – 13.45 uur

Voor afspraken en adviezen buiten de spreekuurtijden is het Centrum voor Jeugd en Gezin op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 – 17.00 uur op onderstaand telefoonnummer.

Bereikbaarheid

Telefoon: 010-20 10 110 van 08.30 -17.00 uur

Informatie

Wilt u meer weten over het Centrum voor Jeugd en Gezin in Gezondheidscentrum Beverwaard dan kunt u hier klikken voor de website van het CJG IJsselmonde: www.cjgrijnmond.nl