A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

In- en uitschrijvingen

Inschrijven nieuwe patiënten

Op dit moment is het niet mogelijk u als nieuwe patiënt in te schrijven.

Als u zich bij een van de huisartsen en/of de apotheek van het gezondheidscentrum wilt laten inschrijven, kunt u zich melden bij de assistentes indien uw woonachtig bent in de wijk Beverwaard (postcode 3077).

Bij inschrijving krijgt u van de assistente een inschrijvingsformulier, waarop wij u vragen uw gegevens in te vullen. Deze worden vertrouwelijk behandeld en helpen ons een zo goed mogelijk medisch dossier op te stellen. Voor de apotheek is het belangrijk alle gegevens te hebben van uw medicijngebruik.

Voor een goede behandeling is het noodzakelijk om te beschikken over de gegevens van voorgaande jaren. Vraagt u daarom aan uw vorige huisarts om uw medisch dossier naar ons op te sturen.

Tot slot hebben we uw verzekeringsgegevens (kopie van het polisblad) en legitimatie (paspoort/rijbewijs) nodig.

Uitschrijven patiënten

Bij verhuizing buiten de wijk Beverwaard, is het van belang dat u een nieuwe huisarts zoekt.

Laat ons schriftelijk weten wanneer u uit de praktijk vertrekt. Vermeld dan de naam en het adres van uw nieuwe huisarts, zodat wij uw medisch dossier naar uw nieuwe huisarts kunnen opsturen.