A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Algemeen

Gezondheidscentrum Beverwaard

Gezondheidscentrum Beverwaard is gevestigd in de Rotterdamse deelgemeente IJsselmonde in Rotterdam zuid. Het gezondheidscentrum werd opgericht in 1980 en heeft een wijkgerichte functie. In de wijk Beverwaard wonen circa 12.000 mensen, waarvan het overgrote deel (circa 10.500) gebruik maakt van het gezondheidscentrum.

De wijkbewoners kunnen in het gezondheidscentrum terecht voor de volgende disciplines:

  • Huisartsengeneeskunde
  • Apotheek
  • Algemene fysiotherapie manuele en kinder fysiotherapie
  • Wijkverpleging
  • Centrum voor Jeugd en Gezin
  • Laboratoriumonderzoek
  • Podotherapie
  • Diëtiste

Telefonische bereikbaarheid
Het Gezondheidscentrum is van 8.00 uur tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van afspraken, het bestellen van herhaalrecepten en andere vragen. Voor spoed is het Gezondheidscentrum van 8.00 uur tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar.
 

Maken van afspraken
Voor het maken of verzetten van een afspraak met de huisarts kunt u bellen op nummer: 0104799621 tussen 8.00 en 12.00 uur.
Voor het maken of verzetten van een afspraak met de fysiotherapeut kunt u bellen op nummer: 0104799641 liefst tussen 8.00 en 12.00 uur, maar het kan tot 17.00 uur. Bij drukte wordt u met een Voice Mail bericht de mogelijkheid geboden in te spreken waarna de fysiotherapeut zo snel als mogelijk terugbelt. Of maak per Email contact [email protected] of maak  online een eerste afspraak.

Herhaalrecept
Elke werkdag tussen 09.00 en 11.00 uur is er telefonisch spreekuur door de apothekers zelf of door een ervaren apothekersassistent. Daarnaast kunt u via de website: http://www.apotheekbeverwaard.nl, onder het kopje “herhaalrecepten” zélf uw recept bestellen. U kunt uw (herhaal) recept na twee werkdagen ophalen in de apotheek of uit een kluisje .

Uitslagen
Tussen 14:00 en 16:00 zijn wij bereikbaar voor het opvragen van uitslagen.

Openingstijden
Het Gezondheidscentrum Beverwaard is van 8.00 uur tot 17.00 uur geopend. Tussen 12.30 uur en 13.30 uur is de balie echter alleen geopend voor spoedgevallen. De Apotheek Beverwaard is van 8.00 uur tot 17.30 uur geopend.

Herhaalrecepten via website

Herhaalrecepten kunnen ook besteld worden via de website van de apotheek : www.apotheekbeverwaard.nl