A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Thuiszorg Vierstroom

Afbeeldingsresultaat voor thuiszorg vierstroom logo

Professionele zorg en ondersteuning in de wijk of bij u thuis.

Thuiszorg Vierstroom

Boerhaavestraat 9, 2652 EP Berkel en Rodenrijs

Spreekuur diëtiste Thuiszorg Vierstroom 2 x per maand op donderdag
De Zorglijn telefoon 0900-9300
24 uur per dag bereikbaar

Informatie Thuiszorg Vierstroom

Vierstroom wil mensen zo lang mogelijk zelfstandig laten wonen. Toch kan het gebeuren dat u of uw naaste door omstandigheden tijdelijk of voor langere tijd zorg en ondersteuning nodig heeft. Vierstroom heeft een uitgebreid aanbod aan diensten en producten op het gebied van wonen, welzijn en zorg. We kunnen u zowel thuis als in een van onze woonvoorzieningen de zorg en ondersteuning geven die u nodig heeft.

Team Berkel en Rodenrijs is een gemotiveerd  team dat professionele zorg verleent met passie. De zorg die u ontvangt is zeer divers en afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Onze verzorgenden en verpleegkundigen bieden niet alleen zorg maar geven ook advies over lichamelijke verzorging, hulp- en verpleegartikelen en medicijngebruik. Ze begeleiden bij probleemsituaties en houden contact met mantelzorgers, huisarts, apotheek en fysiotherapeut.