A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Stichting Vroeghulp

Afbeeldingsresultaat voor logo stichting vroeghulp

Vroeghulp is voor ouders met een kind van 0 tot 6 jaar met vragen over de ontwikkeling.

Stichting Vroeghulp Rotterdam

Telefoon (010) 282 11 99
E-mail [email protected]
Informatie Stichting Vroeghulp

Op jonge leeftijd kan het al zijn dat de ontwikkeling van uw kind anders verloopt dan bij leeftijdgenootjes. Mocht u twijfels hebben over de ontwikkeling van uw kind dan kunt u bijvoorbeeld uw huisarts of het consultatiebureau raadplegen, maar soms is dat niet voldoende. Ouders die blijven twijfelen of hun kind zich wel goed ontwikkelt, kunnen hulp zoeken bij Integrale Vroeghulp. Er wordt dan in kaart gebracht wat er aan de hand is en welke vervolgstappen er eventueel geadviseerd worden.

vroeghulp