A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

PuurBlaauw ADHD Coaching & Training

Begeleiding van AD(H)D op maat.

‘Heb jij last van symptomen van ADHD?
Misschien ervaar jij wel een gebrekkige focus, een vol hoofd, stemmingswisselingen, besluiteloosheid, spanning, snel overprikkeld zijn, impulsiviteit of te overdenkend, snel onderprikkelt zijn, druk van buiten of juist alleen druk van binnen.
Komt bij jou alles hard binnen, of duurt het heel lang voordat je de woorden ergens voor hebt gevonden? Kom je niet op gang of kun je juist niet meer stoppen met wat je aan het doen bent?
Wat een boel! Het wordt al druk als je het leest. Misschien heb je er 1 van of misschien ervaar je ze wel allemaal tegelijk.

Wat het ook is waar jij last van hebt, er is hoop!
Samen gaan we weer naar jouw basis, om jou en jouw kwaliteiten te leren kennen en versterken. En hetgeen dat jij anders zou willen zien, aan te pakken. Jezelf leren kennen is leuk en motiverend. Je leert stukje voor stukje steeds meer je eigen ‘blauwdruk’ kennen.
Of het nou om werk, privé of studie gaat, we kijken naar mogelijkheden, naar wat jou zo speciaal maakt, we denken in mogelijkheden en maken het toepasbaar. Zonder stress en gedoe (want daar heb je vast al genoeg van gehad).
Jouw ontwikkeling begint met een kennismakingsgesprek. Hier kun je kijken of het klikt, de visie bij je past en wat het jou kan brengen. Het hebben van een diagnose is niet nodig en het maakt voor mij ook niet uit of je wel of geen medicatie gebruikt. Jezelf herkennen in een van de symptomen is genoeg om lekker aan de slag te gaan en een gelukkiger mens te worden.
Ik coach jongeren vanaf 14 jaar en volwassenen. Voor de begeleiding van kinderen werk ik samen met www.watwerktwel4kids.nl. Ook zijn loopbaantrajecten vanuit de werkgever mogelijk.

Ik zie je graag!

Bas den Blaauwen

Voor meer informatie, blogs en podcasts verwijs ik je graag door naar
www.puurblaauw.nl