A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Mazairac psychologie

Mazairac psychologie is een kleine praktijk voor psychologische zorg gerund door Patricia Mazairac, PSYCHOLOOG NIP, afgestudeerd in ontwikkeling en onderwijspsychologie en arbeid en organisatiepsychologie. Je kunt hier o.a. terecht voor behandeling van psychische klachten, relatietherapie, opvoedingsvragen en behandeling van burn-out of overspannenheid. Behandeling vind plaats in de sfeervol ingerichte ruimte, op afspraak. Trajecten worden op maat gemaakt in overleg met jou. Er is geen wachtlijst dus je kunt direct starten. Sessies worden niet vergoed door de zorgverzekeraar maar kunnen aftrekbaar zijn van de belasting.

Voor meer informatie kijk op www.mazairacpsychologie.nl