A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Consultatiebureau

Afbeeldingsresultaat voor logo cjg lansingerland

Het consultatiebureau ondersteunt ouders en verzorgers bij de verzorging en opvoeding van hun baby of peuter (0-4 jaar). Ouders kunnen het consultatiebureau op afspraak bezoeken. Elke dinsdag van 13 – 14 uur is er het inloopspreekuur. U kunt dan zonder afspraak terecht met vragen over voeding en verzorging of om uw kind te laten wegen of meten.

Consultatiebureau Berkel en Rodenrijs – CJG Lansingerland

Boerhaavestraat 9, 2652 EP Berkel en Rodenrijs

Telefoon 088-20 10 000
Open ma t/m vrij 8.30 – 17 uur
Inloopspreekuur elke dinsdag 13 – 14 uur

Informatie Centrum voor Jeugd en Gezin Lansingerland

Het consultatiebureau is onderdeel van Centrum voor Jeugd en Gezin Lansingerland. Er zijn drie locaties: Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk. Voor Berkel en Rodenrijs is het consultatiebureau gevestigd in Gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs. Het CJG Lansingerland werkt nauw samen met alle andere zorgverleners in het gezondheidscentrum zoals huisartsen, fysiotherapeuten, diëtisten en logopedisten. Op deze manier maken we gezond en veilig opgroeien mogelijk.