A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Logopedie

In Gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs bevindt zich een van de twee praktijken van Logopediepraktijk Berkel en Rodenrijs / Bergschenhoek.

Logopediepraktijk Berkel en Rodenrijs

Boerhaavestraat 5, 2652 EP Berkel en Rodenrijs

Telefoon (010) 511 88 42
Open ma t/m vrij 9 – 18 uur

Informatie: Logopediepraktijk Berkel en Rodenrijs

De logopediepraktijk beschikt over een praktijk in Berkel en Rodenrijs en in Bergschenhoek. De praktijk levert logopedische zorg aan alle inwoners van Lansingerland. Om u zo goed mogelijk te helpen, werken wij nauw samen met leerkrachten en begeleiders van scholen en met de andere zorgverleners in Gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs, zoals de Keel-, Neus- en Oorarts, kinderartsen, het consultatiebureau en de polikliniek van het Franciscus Gasthuis.

Wij helpen kinderen en volwassenen met klachten op gebied van:
Stemgebruik
Articulatie
Taalontwikkeling
Slissen
Afasie
Dysarthrie
Dyslexie
Slikken
Non-verbale communicatie
Duimen of vingerzuigen
Horen en luisteren
Eten en drinken
Ademen
Stotteren

Logopediepraktijk Berkel en Rodenrijs / Bergschenhoek is aangesloten bij de NVLF, De Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie.