A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Huisartsen

Huisartsenpraktijk Berkel en Rodenrijs is een praktijk van zes huisartsen mevrouw C. Happée , mevrouw F. Verhagen, mevrouw E. Louwers, mevrouw L. van Kleef, mevrouw M. Salden en mevrouw C. Verbaan.

De praktijk is vanaf 1 februari 2008 gevestigd in het gezondheidscentrum aan de Boerhaavestraat 13 in Berkel en Rodenrijs.

Snel en efficiënt
De doktersassistentes, de praktijkondersteuners en de huisartsen vinden optimale bereikbaarheid van het grootste belang. Uw hulpvraag moet snel en efficiënt worden afgehandeld. Daarnaast werkt de praktijk nauw samen met andere eerste- en tweedelijnsinstellingen binnen het centrum en in de regio.

De praktijk hanteert de standaarden van het NHG-Praktijkaccreditering®. Hét Nederlandse kwaliteitskeurmerk voor huisartsenpraktijken. Meer informatie klik hier.

Huisartsenpraktijk Berkel en Rodenrijs

Boerhaavestraat 13, 2652 EP Berkel en Rodenrijs

Open ma t/m vrij 8 – 17 uur
Wij willen u vragen niet te bellen tussen 12.00 en 13.00 uur in verband met
administratieve werkzaamheden van de assistentes.

Gesloten weekend / nationale feestdagen

Op 25 en 26 december en 1 januari zijn wij gesloten. Voor klachten die niet kunnen wachten kunt u die dagen terecht bij de huisartsenpost. Zijn zijn telefonisch bereikbaar op 010 466 9573. Voor meer informatie kijkt u op hun website: https://www.huisartsenpostenrijnmond.nl/huisartsenpost/rotterdam-noord

Telefoon (010) 707 45 00
Spoed (010) 707 45 02

Bel 112 bij een levensbedreigende situatie!

Aanpassingen COVID-19

Omdat wij uw en onze gezondheid niet in gevaar willen brengen en verspreiding van het virus zo veel als mogelijk willen beperken, verlenen we de zorg op een andere manier dan u van ons gewend bent. Wij verzoeken u niet naar de praktijk te komen zonder dat u van te voren telefonisch contact met ons heeft gehad. Telefonisch zijn wij op de gebruikelijke manier bereikbaar. Wij willen u verzoeken gewoon met ons te bellen zoals u altijd deed.  De assistentes zullen samen met u kijken naar de beste oplossing voor uw klacht. Een kort overzicht van wat u kunt verwachten:

  • We proberen uw klachten zo veel als mogelijk met telefonisch advies te behandelen. Indien nodig zal de huisarts telefonisch contact met u opnemen om te bekijken wat we van afstand kunnen doen.
  • Huidklachten doen we zo veel als mogelijk digitaal. We verzoeken u bij huidklachten scherpe foto’s te maken van zowel een totaal overzicht van het aangedane huidgebied, maar ook een detailfoto van het huidprobleem. De foto’s kunt u veilig delen via Mijngezondheid.net of mailen naar [email protected] Vriendelijk verzoek daarbij te vermelden hoe lang het er al zit, of het in die tijd veranderd is, of u zelf een aanleiding heeft gezien van het huidprobleem, wat u zelf al geprobeerd heeft er aan te doen en wat voor hinder u er van ondervindt.
  • Heeft u een klacht waarvan wij denken dat dit gezien moet worden op het spreekuur, dan zullen wij u daarvoor een afspraak geven op het reguliere spreekuur. Indien u (bijkomende) luchtwegklachten heeft krijgt u een afspraak op het regionale spreekuur. Dit vindt plaats aan de Anthuriumsingel in Berkel en Rodenrijs. Alle huisartsen van Berkel en Rodenrijs draaien daar diensten om het gebruik aan persoonlijk beschermingsmateriaal te beperken. De kans is groot dat u daar niet door uw eigen huisarts gezien wordt, maar de gegevens van het consult komen wel in uw eigen dossier zodat uw eigen huisarts altijd op de hoogte is.

Wel of niet  naar de dokter? Spoed of geen spoed? 

Hardnekkige huiduitslag of een kind met koorts? Iedereen twijfelt wel eens of een bezoek aan de huisarts nodig is. Vaak neemt men dan het zekere voor het onzekere en belt of gaat toch.

Met de app Moet ik naar de dokter? kunt u zelf beoordelen óf en zo ja, wanneer het nodig is om een huisarts te raadplegen.

De app geeft aan wat u zelf kan doen om de klachten te verlichten en in welke gevallen u alsnog de dokter moet bellen. U krijgt een deskundig en eerlijk advies en bent zo verzekerd van de beste zorg, op het juiste moment door de juiste zorgverlener.

De app is winnaar van de Health App Award en is goedgekeurd door het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG).

Voor meer informatie: klik hier voor een link naar de website, óf hier om gelijk advies te krijgen over uw klacht.