A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Huisartsen

Huisartsenpraktijk Berkel en Rodenrijs is een praktijk van zes huisartsen mevrouw C. Happée , mevrouw F. Verhagen, mevrouw E. Louwers, mevrouw L. van Kleef, mevrouw M. Salden en mevrouw C. Verbaan. De praktijk is erop gericht mee te groeien met Berkel en Rodenrijs, zodat de inwoners voorzien zijn van huisartsenzorg.

De praktijk is vanaf 1 februari 2008 gevestigd in het gezondheidscentrum aan de Boerhaavestraat 13 in Berkel en Rodenrijs.

Snel en efficiënt
De doktersassistentes, de praktijkondersteuners en de huisartsen vinden optimale bereikbaarheid van het grootste belang. Uw hulpvraag moet snel en efficiënt worden afgehandeld. Daarnaast werkt de praktijk nauw samen met andere eerste- en tweedelijnsinstellingen binnen het centrum en in de regio.

De praktijk hanteert de standaarden van het NHG-Praktijkaccreditering®. Hét Nederlandse kwaliteitskeurmerk voor huisartsenpraktijken. Meer informatie klik hier.

Huisartsenpraktijk Berkel en Rodenrijs

Boerhaavestraat 13, 2652 EP Berkel en Rodenrijs

Open ma t/m vrij 8 – 17 uur
Wij willen u vragen niet te bellen tussen 12.00 en 13.00 uur in verband met
administratieve werkzaamheden van de assistentes.

Gesloten weekend / nationale feestdagen

Telefoon (010) 707 45 00
Spoed (010) 707 45 02

Bel 112 bij een levensbedreigende situatie!

Wel of niet  naar de dokter? Spoed of geen spoed? 

Hardnekkige huiduitslag of een kind met koorts? Iedereen twijfelt wel eens of een bezoek aan de huisarts nodig is. Vaak neemt men dan het zekere voor het onzekere en belt of gaat toch.

Met de app Moet ik naar de dokter? kunt u zelf beoordelen óf en zo ja, wanneer het nodig is om een huisarts te raadplegen.

De app geeft aan wat u zelf kan doen om de klachten te verlichten en in welke gevallen u alsnog de dokter moet bellen. U krijgt een deskundig en eerlijk advies en bent zo verzekerd van de beste zorg, op het juiste moment door de juiste zorgverlener.

De app is winnaar van de Health App Award en is goedgekeurd door het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG).

Voor meer informatie: klik hier voor een link naar de website, óf hier om gelijk advies te krijgen over uw klacht.