A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Corona informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE M.B.T. CORONA

Planning vaccinaties vanuit onze praktijk

We krijgen veel vragen van onze patiënten over wanneer zij aan de beurt komen voor een coronavaccinatie.

Als huisartsenpraktijk hebben wij de patiënten die geboren zijn in de jaren 1956 tot en met 1960 reeds voor de eerste maal gevaccineerd met AstraZeneca. De tweede prik is ook al gepland op 3 juli. In de media zijn nu veel berichten over het vervroegen van de tweede prik om zo mensen eerder volledig gevaccineerd te hebben. De tweede levering vaccins komt echter pas vlak voor 3 juli binnen waardoor wij niet eerder kunnen vaccineren. Om deze reden zal de afspraak van 3 juli dan ook blijven staan.
Mocht u om dringende reden niet in staat zijn 3 juli naar uw tweede afspraak te komen, gelieve dan contact op te nemen via [email protected] zodat wij samen met u naar een oplossing kunnen zoeken. Dit mailadres kunt u ook gebruiken voor andere vragen over vaccinatie tegen het Covid-19.

In de maand mei zijn alle patiënten van 18 tot 60 jaar met een medische indicatie uitgenodigd door het RIVM. In opdracht van het RIVM hebben wij op basis van de door hun opgestelde selectiecriteria de patiënten geselecteerd. Dit komt in grote mate overeenkomen met de selectiecriteria voor de griepvaccinatie. Mocht het u onduidelijk zijn waarom u nu geen brief heeft ontvangen terwijl u normaliter wel de griepprik krijgt, of wijzigt uw medische gezondheid dusdanig dat u denkt nu wel een medische indicatie te hebben, gelieve dan te mailen naar [email protected] zodat we uw situatie opnieuw kunnen bekijken.

Alle andere patiënten ontvangen een uitnodiging vanuit de overheid om gevaccineerd te worden door de GGD. Online kunt u vaak al eerder een afspraak plannen zodra uw geboortejaar aan de beurt is. Elke week worden er weer nieuwe geboortejaren toegevoegd. Houd hiervoor de website van het RIVM in de gaten.

Uiteraard staat onze patiëntenzorg voorop. We plannen het vaccineren zo in dat dit spoedig en goed kan plaatsvinden, naast de zorg voor al onze patiënten.
Samen krijgen we corona eronder.

Wilt u meer weten over vaccinatie tegen corona?
In deze folder van de overheid wordt de vaccinatie uitgelegd. Ook kunt u deze video bekijken waarin dit in eenvoudige taal wordt uitgelegd.
Of kijk op Thuisarts.nl voor betrouwbare informatie over de vaccinatie tegen corona.

Algemene informatie

Het gezondheidscentrum is open op werkdagen en volgt de richtlijnen op van het RIVM en de NHG.

Heeft u Corona gerelateerde klachten?
Bel voor een test met de GGD via 0800-1202.
U hoeft NIET eerst naar de huisarts voor een doorverwijzing.
Het telefoonnummer is 7 dagen per week, van 08.00 uur tot 20.00 uur bereikbaar. Zorg dat u uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand heeft als u belt.

Blijf thuis bij 1 of meer klachten: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen, koorts (38 graden of hoger).
Ga naar Rijksoverheid.nl voor meer informatie.

LET OP:

  • Bel de huisarts bij ernstige klachten van benauwdheid of hoge koorts of als u valt in de risicogroep
    • 010-2931404 op werkdagen van 8.00 – 17.00 uur:
    • 010-2909888 HAP Zuid van 17.00 – 8.00uur, in het weekend en op nationale feestdagen:
  • Bel 112 in een levensbedreigende situatie.

Voorkom Corona
• Was uw handen vaak met zeep.
• Nies en hoest in uw elleboog.
• Gebruik papieren zakdoekjes.
• Geef anderen geen hand.
• Houd 1,5 meter afstand van anderen.

Meer informatie
• Kijk op thuisarts.nl
• Bel het landelijke publieksnummer 0800-1351
• Kijk op de website van de rijksoverheid