A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Apotheek

Apotheek Meerpolder

Boerhaavestraat 15, 2652 EP Berkel en Rodenrijs

Telefoon (010) 511 02 70
Open ma t/m vrij 8 – 18 uur
Gesloten weekend / nationale feestdagen

Informatie Service Apotheek Meerpolder

Zorg is meer dan medicijnen

Apotheek Meerpolder beschikt in Gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs over een ruime en moderne apotheek. Het motto is Zorg is meer dan medicijnen en daar zetten we ons graag voor in. De apothekers van Apotheek Meerpolder zijn Wilko van Amelsfort, Marjolein Chung en Karin Grote.

Een ‘medicijnrobot’ helpt onze medewerkers zo efficiënt mogelijk te werken waardoor meer tijd voor zorg en persoonlijke aandacht overblijft. Ook de patiënten van de polikliniek van het Sint Franciscus Gasthuis boven het centrum kunnen na hun consult meteen bij ons terecht. Apotheek Meerpolder werkt nauw samen met Kring-apotheek Adelheid (aan de Kerksingel in Berkel en Rodenrijs) en uw huisarts.

Keurmerk

Apotheek Meerpolder beschikt over het ISO 9001:2008 of HKZ-certificaat dat door een onafhankelijke instantie wordt uitgereikt. Het certificaat is een kwaliteitskeurmerk dat door patiëntenverenigingen, zorgverzekeraars, artsen, specialisten en apothekers wordt erkend. Kernpunten van onze apotheek zijn dan ook kwaliteit en zorg voor de patiënt.

apotheek_home