A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Praktijk

Ons team bestaat uit negen therapeuten. Binnen het team zijn diverse specialisaties vertegenwoordigd. Dit staat garant voor optimale persoonlijke gezondheidsbegeleiding. Alle therapeuten zijn ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie, een waarborg voor goede zorgkwaliteit. Bovendien zijn wij PLUS-praktijk. Dit betekent dat wij voldoen aan extra hoge kwaliteitseisen van verschillende zorgverzekeraars. Daarnaast zijn een aantal collega’s aangesloten bij diverse netwerken, o.a. ParkinsonNet, Longnetwerk en Zwangerfit netwerk.

De fysiotherapie praktijk bevindt zich op de begane grond van het Gezondheidscentrum Ommoord. Er zijn meerdere behandelruimtes en een speciale behandelruimte voor de kinderfysiotherapie.

Daarnaast beschikt de praktijk over een trainingsruimte voorzien van moderne revalidatie- en fitnessapparatuur. Hiermee kunt u onder professionele begeleiding van een van de fysiotherapeuten, in de vorm van medische trainingstherapie, uw gezondheid en leefstijl positief beïnvloeden.

Naast fysiotherapie in de praktijk verzorgen wij ook behandelingen aan huis.

Specialisaties

Algemene fysiotherapie
Manuele Therapie
Geriatriefysiotherapie
Kinderfysiotherapie
Bekkenfysiotherapie (ook bij kinderen)
Handtherapie

Verschillende beweeggroepen: COPD, Parkinson, Zwangerfit, medisch fitness

Specifieke programma’s en behandelingen: Corona revalidatie, Kinetic Control, Mulligan-therapie, valpreventie (OTAGO)