A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Mulligan therapie

Het Mulligan Concept is een methode om gewrichten te mobiliseren. De therapie volgens Mulligan gaat uit van ‘sporingsproblemen’ (het glijden van de gewrichten t.o.v. elkaar) in gewrichten die klachten geven tijdens het bewegen. Het doel van deze behandeling is het op een pijnloze wijze herstellen van de beweeglijkheid en functie van het gewricht. Bij manuele therapie zijn de mobilisatie technieken meestal zonder bewegingen, de fysiotherapeut voert ze uit, de patiënt ondergaat ze. Bij Mulligan technieken worden van de patiënt actieve bewegingen gevraagd, terwijl de fysiotherapeut het gewricht in een pijnvrije positie houdt. Hierdoor is snel een blijvend resultaat te behalen. De Mulligan therapeut kan vrij snel beoordelen of er sprake is van een sporingsprobleem en of het voor u een geschikte behandeloptie is.

Onze mulligan therapeuten zijn Menno Bakker, Joke van Dop, Yvonne van Praag-Mosseveld.