A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Kinetic control

Kinetic control is een trainingsmethode gebaseerd op een wetenschappelijke onderbouwde beweginganalyse. De methode wordt momenteel met succes in Nederland geïntroduceerd. Kinetic control – vrij vertaald ‘bewegingscontrole’- gaat uit van stabiliteit van lokale en globale spiergroepen van o.a. rug, nek en schouders. Via verschillende oefeningen wordt de dynamische gewrichtsstabiliteit en de spierbalans hersteld. Klachten aan gewrichten nemen hierdoor af en activiteiten kunnen langer volgouden worden. De methode kan onder meer toegepast worden bij mensen met lage rug-, bekken-, nek en schouderklachten.

Kinetic control wordt gebruikt door onze manueel therapeuten Menno Bakker en Joke van Dop.