A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Handtherapie

Een handtherapeut is een fysiotherapeut of ergotherapeut, die een vervolgopleiding voor handtherapie heeft gedaan.

Handtherapie is gericht op het behandelen van onderarm-, pols en vingerklachten. Dit kunnen bijvoorbeeld breuken zijn van de hand of onderarm, snijverwondingen aan vingers of hand met of zonder peesletsel, of bindweefselproblemen aan de hand zoals bijvoorbeeld een triggervinger of een ziekte van Dupuytren.

De behandeling staat in het teken van het herstellen van de functie, kracht en stabiliteit. Dit kan met behulp van spalkjes/braces (onze handtherapeut is in staat om deze zelf te maken), maar ook door gerichte oefentherapie waarbij een goede opbouw erg belangrijk is voor een goed herstel.

Onze handtherapeut is Joke van Dop.