A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Home

Laatste nieuws Coranavirus

Meer informatie en advies over Coronavirus? 

klik hier

  • Landelijk Coronavirus informatienummer: 0800-1351
  • Huisartsen testen niet op het Coronavirus.

Fysiotherapie Ommoord en Corona

Voor fysiotherapeuten in Nederland is situatie nu als volgt; we mogen alleen zeer noodzakelijke behandeling verrichten en dan alleen met beschermende maatregelen.
Maar, er is een groot tekort aan mondkapjes en dergelijke. Dus de realiteit is dat we u op dit moment niet kunnen behandelen in onze praktijk.

Wat we wél kunnen is behandelen via een beeldverbinding (e-consult).

We zijn begonnen met het online programma Physitrack. Met dit programma kunnen we op maat gemaakte oefeningen sturen, met duidelijke filmpjes en uitleg. Het biedt ook de mogelijkheid om e-consulten af te spreken, waarbij we via beeldbellen toch met elkaar kunnen overleggen. Dit werkt via de gratis PhysiApp op uw mobiel, tablet of computer.

Als u ons iets wilt vragen, een probleem heeft met bewegen, advies zou willen hebben of met ons wil overleggen; stuur dan een mail naar:
[email protected]
Of bel naar praktijk en als er niet wordt opgenomen, spreek dan de voicemail in.

Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Zo gewenst kan dat via een uitnodiging voor een e-consult.
Dat is prettiger dan alleen maar bellen.

Dat e-consult kan via een computer, tablet, of mobiele telefoon.

Een e-consult geldt voor de verzekeraar als een normale behandeling.

Update 03-04-2020

 

Welkom bij Fysiotherapie Ommoord

Fysiotherapie Ommoord is een eerstelijns praktijk voor fysiotherapie in het Gezondheidscentrum Ommoord.

In onze praktijk bieden wij onder andere algemene fysiotherapie, manuele therapie, geriatrie fysiotherapie, kinderfysiotherapie, bekkenfysiotherapie en verschillende aanvullende behandelingen.  Dit brede aanbod heeft als grote voordeel dat wij u zo nodig binnenshuis doorverwijzen!

Daarnaast werken wij veel samen met de andere (para)medische disciplines van het gezondheidscentrum, zoals huisartsen, ergotherapie, podotherapie en verloskundigen. Omdat wij in hetzelfde gebouw zitten is snel overleg mogelijk.

We streven naar kwalitatief hoogwaardige fysiotherapie met een grote diversiteit aan specialismen en in nauwe samenwerking met alle betrokken disciplines. De patiënten ervaren onze warme betrokkenheid. De persoonlijke benadering van de patiënt staat hoog in ons vaandel!

Onze praktijk is direct toegankelijk. U kunt telefonisch of via deze site contact met ons opnemen, of een afspraak maken.

[email protected]