A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Home

Fysiotherapie Ommoord en Corona

Vanaf woensdag 6 mei is onze praktijk weer geopend voor alle medisch noodzakelijk behandelingen. In overleg met de overheid, het RIVM en het KNGF zijn er richtlijnen opgesteld waarmee uw behandeling voor u en ons, op een veilige manier kan plaatsvinden. Dit kan betekenen dat uw behandeling vooralsnog plaats vindt op afstand (via beeldbellen of telefonisch). 

Indien u al in behandeling was vóór de Coronacrisis, neemt uw fysiotherapeut contact met u op als er wijzigingen zijn in de plaats of methode van behandelen.  

Mocht u zelf vragen hebben, kom dan niet naar de praktijk maar bel ’s ochtends tussen 09.00 en 12.00 op 010-4559598 of stuur een e-mail naar [email protected] 

Update: 01-05-2020

Welkom bij Fysiotherapie Ommoord

Fysiotherapie Ommoord is een eerstelijns praktijk voor fysiotherapie in het Gezondheidscentrum Ommoord.

In onze praktijk bieden wij onder andere algemene fysiotherapie, manuele therapie, geriatrie fysiotherapie, kinderfysiotherapie, bekkenfysiotherapie en verschillende aanvullende behandelingen.  Dit brede aanbod heeft als grote voordeel dat wij u zo nodig binnenshuis doorverwijzen!

Daarnaast werken wij veel samen met de andere (para)medische disciplines van het gezondheidscentrum, zoals huisartsen, ergotherapie, podotherapie en verloskundigen. Omdat wij in hetzelfde gebouw zitten is snel overleg mogelijk.

We streven naar kwalitatief hoogwaardige fysiotherapie met een grote diversiteit aan specialismen en in nauwe samenwerking met alle betrokken disciplines. De patiënten ervaren onze warme betrokkenheid. De persoonlijke benadering van de patiënt staat hoog in ons vaandel!

Onze praktijk is direct toegankelijk. U kunt telefonisch of via deze site contact met ons opnemen, of een afspraak maken.

[email protected]