A A

Enthousiaste en ervaren apothekersassistent als invalkracht bij vakantie, vrije dagen en ziekte.

ZONBOOG Apotheek de Volgerlanden zoekt een:

enthousiaste en ervaren apothekersassistent als invalkracht bij vakantie, vrije dagen en ziekte.

Apotheek de Volgerlanden is een gecertificeerde apotheek, gelokaliseerd in de nieuwbouwwijk de Volgerlanden te Hendrik-Ido-Ambacht. Ons vaste team van de apotheek bestaat uit een beherend apotheker, een tweede apotheker, zes apothekersassistenten en twee bezorgers. De inzet van de apothekersassistenten is breed en omvat alle taken die behoren bij het vak. Onze efficiënt ingerichte en mooie apotheek bevindt zich in een nieuw pand aan de Sophiastaete. Onze patiëntenpopulatie groeit gestaag.

We zijn op zoek naar een gemotiveerde collega (M/V), die ons team komt versterken. We willen graag een collega die actief en enthousiast is en van aanpakken weet. We zoeken iemand die de Nederlandse taal prima spreekt en goed kan samenwerken in teamverband. Een collega die goed kan overleggen en zich medeverantwoordelijk voelt voor de goede sfeer en effectieve samenwerking binnen het team en de samenwerkings-partners. Iemand die geen moeite heeft in het ontvangen en geven van (positieve en negatieve) feedback. Een apothekersassistent die een gesprek met de cliënt kan leiden en adequaat adviezen kan geven met de meest recente kennis. We zijn actief op zoek naar invalkrachten die alle schoolvakanties beschikbaar zijn – zodat onze mensen op vakantie kunnen. Daarbij is ons motto: grijs haar, geen bezwaar!

We werken binnen een gezondheidscentrum en vinden samenwerking met de huisartsen belangrijk. Binnen het gezondheidscentrum werken huisartsen, fysiotherapeuten, logopedisten, praktijkondersteuners en centrumassistenten. Apotheek de Volgerlanden hoort bij de stichting ZONBOOG, waartoe nog 3 andere apotheken vallen. Het is mogelijk, om als invaller ook bij deze apotheken aan de slag te gaan, indien gewenst.

Het salaris is conform CAO gezondheidscentra. Ervaring met pharmacom nieuw is een vereiste.

Ben jij die enthousiaste gediplomeerde apothekers assistent of haal jij zeer binnenkort je diploma ? Stuur of mail dan je sollicitatiebrief met CV naar: ZONBOOG Apotheek de Volgerlanden, t.a.v. E.F.M. Jansen, Druivengaarde 17, 3344 PK Hendrik Ido Ambacht of stuur een mail naar: e.jansen@zonboog.nl. Voor nadere informatie kun je bellen met Erica Jansen (beherend apotheker, tel. 078-62 56 630).

  Print artikel Naar boven