A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Bezorgservice

Onze apotheek heeft een uitgebreide bezorgservice in samenwerking met Apotheek Nesselande. Als u uw geneesmiddelen bezorgd wilt hebben, kunt u dit aangeven wanneer u uw recept aanvraagt. Deze bezorgservice is bedoeld voor patiënten die moeilijk of slecht ter been zijn of patiënten die door ziekte niet in staat zijn de geneesmiddelen zelf op te halen.

Wanneer u van deze service gebruik wilt maken dan kunt u dit doorgeven aan uw arts of u belt even met de apotheek.

 

  • De bezorger komt elke werkdag tussen 14.00 en 18.00 uur bij u langs. Wij kunnen niet van tevoren aangeven hoe laat de bezorger precies langskomt;
  • Voor herhaal recepten belt u naar 010-2207513 en toetst u keuze 1;
  • Herhaalmedicatie wordt de werkdag na de aanvraag bezorgd. Bij afhalen kunt u dit de volgende werkdag ophalen na 15:00;
  • Antibiotica en pijnstillers, bij voorkeur ophalen bij de apotheek;
  • Bent u niet thuis, geef dit dan tijdig door aan de apotheek. U kunt deze dan later ophalen bij de apotheek of een andere bezorgdatum afspreken.

Voor meer informatie kunt u terecht bij onze apotheekmedewerkers.