A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Metercontroledag

Metercontroledag

Metercontroledag

Briand Apotheek zet op dinsdag 2 oktober de deuren de gehele dag open voor iedereen met diabetes die aan zelfcontrole doet. Mensen met diabetes kunnen thuis zelf hun bloedglucosewaarden meten met behulp van een bloedglucosemeter. Dit wordt zelfcontrole genoemd en vormt een belangrijk element bij de behandeling van diabetes. Daarom is het cruciaal dat de waarden die thuis worden gemeten betrouwbaar zijn. Inspanning, eten en stress zijn van invloed op de uitslag van de bloedglucosemeter. Maar ook de manier waarop het bloed wordt afgenomen en de wijze waarop de teststrips worden bewaard zijn van invloed.

Tijdens de metercontroledag kunt u geheel kosteloos uw bloedsuikermeter na laten kijken en schoon laten maken. Het gaat hier om een kwaliteitscontrole, zodat u uzelf ervan kunt overtuigen dat uw meter nog steeds goed werkt. Daarnaast kunnen eventuele vragen die u heeft tijdens deze dag uiteraard uitgebreid worden besproken en kunt u zich laten informeren over het belang van zelfcontrole en over de werking van de verschillende producten.

Indien u geïnteresseerd bent, zouden wij u willen vragen contact met ons op te nemen, zodat we direct een tijdstip in kunnen plannen dat het u schikt.

Contactgegevens

Tel: 010-2207513

E-mail: [email protected]

  Print artikel Naar boven