A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Huisarts

Huisarts

Gezondheidscentrum Oosterflank zoekt per 1 januari 2022 voor 3 of 4 dagen per week een

Huisarts

Wil je…
• een eigen praktijk met patiënten op naam
• werken in loondienst met focus op patiëntenzorg
• samenwerken met een groep collega’s en veel ondersteuning
• meedenken en meedoen met opleiden of beleid

Neem dan contact op!

Wij bieden goed georganiseerd werk in een mooi centrum in een prettige werksfeer. We beginnen de dag met gezamenlijk koffie in de ochtend en lunchen doen we ook samen met het hele team. Met mooi weer zitten we buiten in onze eigen tuin. We houden regelmatig onze eigen nascholingen. We hebben goede arbeidsvoorwaarden volgens de AHG regeling, zoals een eindejaarsuitkering, ruime onkostenvergoeding en nog meer…

Over Gezondheidscentrum Oosterflank
Gezondheidscentrum Oosterflank is onderdeel van ZONBOOG en ligt in de Rotterdamse wijk Alexanderpolder. In onze NHG-geaccrediteerde huisartsenpraktijk verlenen 6 parttime huisartsen, ondersteunt door enthousiaste assistentes en praktijkondersteuners, reguliere huisartsgeneeskundige zorg aan 5500 inwoners van de wijk.
Er zijn diverse disciplines op dezelfde gang aanwezig. Onder andere fysiotherapie, diëtiste, podotherapie, logopedie, wijkverpleging en osteopathie.

Hierdoor zijn de lijnen erg kort…

In onze wijk wonen veel ouderen, maar het is ook een gemengde populatie.

Over ZONBOOG

Stichting ZONBOOG is actief in de regio Rijnmond met 9 gezondheidscentra, 4 apotheken, 4 fysiotherapiepraktijken, een logopediepraktijk, een facilitair bedrijf en een ICT-bedrijf. Met 270 medewerkers wordt zorg geboden aan 65.000 patiënten. De centra bieden hoogwaardige en cliëntgerichte eerstelijnsgezondheidszorg op wijkniveau aan.

Interesse?

Onze praktijkmanager Usha Orie vertelt je graag meer over de functie en over het gezondheidscentrum.
Haar mail adres is: [email protected]
Telefoonnummer van de praktijk: 010-8906100

Solliciteer direct

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.


  Print artikel Naar boven