A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Doktersassistent/Centrumassistent

Doktersassistent/Centrumassistent

ZONBOOG zoekt per direct een

Doktersassistent/Centrumassistent

voor 3 – 5 dagen (25,5 tot 38 uur) per week
Verbindend en servicegericht

ZONBOOG is een zorgorganisatie in de 1e lijn. De zorgspecialisten en ondersteuners zijn in loondienst van de gezondheidscentra. De kerntaak van ZONBOOG is het leveren van deskundige zorg aan patiënten en indien nodig doorverwijzen naar derden. ZONBOOG voelt het als haar verantwoordelijkheid om waar mogelijk op een proactieve/constructieve wijze bij te dragen aan gezondheidsbevordering/ preventie van de bewoners van de wijk waar het gezondheidscentrum is gevestigd. ZONBOOG onderschrijft het concept van een Lerende Organisatie als uitgangspunt voor haar organisatiebeleid en richt zich op continue ontwikkeling van haar medewerkers en daarmee de organisatie.

De ZONBOOG-groep bestaat uit negen gezondheidscentra, vier apotheken, vier fysiotherapiepraktijken, een logopediepraktijk, een facilitair bedrijf en een ICT-bedrijf. De centra bieden klantgerichte en hoogwaardige eerstelijns gezondheidszorg op wijkniveau aan. Tevens dient een centrum een goede en stimulerende werkomgeving te zijn voor huisartsen, assistenten, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, logopedisten, thuiszorg, eerstelijns GGZ, maatschappelijke dienstverlening en andere disciplines.

Op dit moment wordt vanuit de centra zorg geboden aan ruim 67.000 ingeschreven patiënten.

Wij zoeken een assistent(e) met:
• een afgeronde diploma doktersassistent(e);
• bij voorkeur ervaring in een gezondheidscentrum of huisartsenpraktijk;
• kennis en ervaring met Medicom;
• een patiëntgerichte instelling en verantwoordelijkheidsgevoel;
• een zelfstandige werkhouding, initiatief neemt en nauwkeurig is;
• een vriendelijke uitstraling en flexibel inzetbaar is.

Bij ons:
• werk je in goed georganiseerde praktijken met enthousiaste collega’s waar passie voor de best mogelijke zorg voor de patiënt voorop staat;
• verdien je afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal € 2.115,00 en maximaal € 3.224,00 (schaal 4-5) volgens de CAO Huisartsenzorg op basis van 38 uur;
• krijg je 190 verlofuren per jaar, reiskostenvergoeding, opleidingsmogelijkheden, 8% vakantiegeld, 6,5% eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij PFZW.

Reageren
Ben je enthousiast geworden en sluit jouw profiel bij ons aan? Dan ontvangen wij graag jouw CV en een onderbouwing van je relevante ervaring op [email protected]

Wil je nadere informatie? Dan kun je contact opnemen met Ingrid Gorsira op
(010) 2096456 of per e-mail: [email protected].
Meer informatie over ZONBOOG kun je vinden op www.zonboog.nl

Solliciteer direct

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.


  Print artikel Naar boven