A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Huisarts

Huisarts

Gezondheidscentrum Ommoord zoekt per direct voor 3 dagen per week een

Huisarts

Wil je…

• een eigen praktijk met patiënten op naam
• werken in loondienst met focus op patiëntenzorg
• samenwerken met een grote groep collega’s en veel ondersteuning
• meedenken en meedoen met opleiden, wetenschap of beleid

Neem dan contact op!

Wij bieden goed georganiseerd werk in een groot dynamisch centrum in een prettige werksfeer. Wij hebben de praktijken verkleind naar ongeveer 1600 patiënten per fte en houden spreekuur met 15 minuten per afspraak. We beginnen de dag met gezamenlijk koffie in de ochtend en houden regelmatig onze eigen nascholingen. We hebben goede arbeidsvoorwaarden volgens de AHG regeling, zoals een eindejaarsuitkering, ruime onkostenvergoeding en ouderschapsverlof.

Over Gezondheidscentrum Ommoord

Gezondheidscentrum Ommoord is onderdeel van ZONBOOG en ligt centraal in de Rotterdamse buitenwijk Ommoord. In onze NHG-geaccrediteerde huisartsenpraktijk verlenen 11 parttime huisartsen, ondersteund door enthousiaste assistentes en praktijkondersteuners, reguliere huisartsgeneeskundige zorg aan 12.000 inwoners van de wijk.
In onze wijk wonen veel ouderen, ook heel kwetsbare ouderen. We hebben een verpleegkundige ouderenzorg en een verpleegkundig specialist bij ons werken en een intensieve samenwerking binnen de wijk. Het centrum is als Academische Praktijk binnen het Primeur Netwerk verbonden aan de Huisartsafdeling van het Erasmus Medisch Centrum. Hierbij participeren we in het opleiden van coassistenten en AIOS, in wetenschappelijk onderzoek en in het geven van onderwijs.

Over ZONBOOG

Stichting ZONBOOG is actief in de regio Rijnmond met 9 gezondheidscentra, 4 apotheken, 4 fysiotherapiepraktijken, een logopediepraktijk, een facilitair bedrijf en een ICT-bedrijf. Met 270 medewerkers wordt zorg geboden aan 65.000 patiënten. De centra bieden hoogwaardige en cliëntgerichte eerstelijnsgezondheidszorg op wijkniveau aan.

Werken in het gezondheidscentrum

Interesse?

Onze huisarts Filian Looman vertelt je graag meer over de functie en over het gezondheidscentrum. Mail naar [email protected] .
Onze website www.zonboog.nl/gcommoord

Solliciteer direct

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.


  Print artikel Naar boven