A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Vacature Apothekersassistent (m/v) 3 dagen per week

Vacature Apothekersassistent (m/v) 3 dagen per week

Briand Apotheek zoekt ter versterking van het team per direct een

Gediplomeerd apothekersassist m/v
3 dagen per week

Briand Apotheek is onderdeel van ZONBOOG en ligt centraal in de Rotterdamse buitenwijk Ommoord. Onze apotheek is HKZ-gecertificeerd en heeft tot doel om klantgerichte en hoogwaardige farmaceutische zorg aan te bieden in samenwerking met de huisartsen van gezondheidscentrum Ommoord. De patiëntenpopulatie wordt gekenmerkt door een hoog aantal ouderen.

Wie zoeken wij…

• apothekersassistenten in het bezit van het diploma MBO; apothekersassistente, niveau 4;
• flexibele en communicatief vaardige professionals met een klantgerichte instelling;
• een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
• kennis en ervaring met Pharmacom;

Wij bieden …

• een modern ingerichte apotheek;
• een marktconform salaris;
• streven door het toepassen van nieuwe ontwikkelingen aan klanten de meest optimale zorg te verlenen;
• geven de mogelijkheid om relevante scholing te volgen en aan je eigen ontwikkeling te werken;

Apotheek Briand is onderdeel van Stichting ZONBOOG. Stichting ZONBOOG actief in de regio Rijnmond met 9 gezondheidscentra, 4 apotheken, 4 fysiotherapiepraktijken, een logopediepraktijk, een facilitair bedrijf en een ICT-bedrijf. Met 270 medewerkers wordt zorg geboden aan 65.000 patiënten. De centra bieden hoogwaardige en cliëntgerichte eerstelijnsgezondheidszorg op wijkniveau aan.

Reageren

Ben jij die enthousiaste apothekersassistent die wij zoeken? Stuur dan je sollicitatie en CV naar: [email protected]

Voor nadere informatie kun je telefonisch contact opnemen met Nahid Nesam (gevestigd apotheker) via tel: 010-2207513. Meer informatie over de apotheek kun je vinden op onze website: www.zonboog.nl/briand-apotheek/

  Print artikel Naar boven