A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Vacature Verpleegkundig Specialist / Verpleegkundige Ouderenzorg (16-24 upw)

Vacature Verpleegkundig Specialist / Verpleegkundige Ouderenzorg (16-24 upw)

Gezondheidscentrum Zuiderkroon zoekt per 1 september 2021 een enthousiaste

Verpleegkundig Specialist / Verpleegkundige Ouderenzorg (16 tot 24 uur)

Verbindend en zelfstandig

Wij zoeken een Verpleegkundig Specialist die affiniteit heeft met ouderen. Onze huidige Verpleegkundig Specialist vertrekt helaas naar de andere kant van het land. Haar werkzaamheden zijn vooral het in kaart brengen van onze ouderen, zij heeft de regiefunctie voor deze doelgroep. Dat betekent dat zij somatische zorg levert, maar ook een netwerkfunctie heeft t.a.v. de overige zorgverleners die bij deze (kwetsbare) ouderen betrokken zijn. Denk hierbij aan casemanager dementie, specialist ouderengeneeskunde en wijkverpleegkundigen. We bieden een enthousiast team met een vaste groep assistenten, POH-GGZ (volwassenen en jeugd) en twee POH-S.
Het huisartsenteam wordt naast de Verpleegkundig Specialist ondersteund door een Physician Assistant. In ons centrum huizen diverse andere disciplines, waardoor het werken prettig is en met korte lijnen!

Gezondheidscentrum Zuiderkroon is onderdeel van ZONBOOG en is gelegen in de Rotterdamse wijk Pendrecht. Pendrecht is steeds minder een achterstandswijk waar de laatste jaren enorm gebouwd en vernieuwd is. In onze NHG-geaccrediteerde huisartsenpraktijk wordt zorg verleend aan 6250 inwoners van de wijk. Wij werken intensief samen met meerdere disciplines in het gezondheidscentrum.

Jij…

• hebt affiniteit met ouderen;
• hebt bij voorkeur de opleiding tot verpleegkundig specialist afgerond en enige werkervaring in de huisartsenpraktijk;
• voert alle taken van een verpleegkundig specialist, zoals het diagnosticeren en behandelen van alledaagse enkelvoudige klachten, zelfstandig uit;
• bent in staat om je eigen caseload goed te beheren en de bijbehorende administratie adequaat in ons Huisarts Informatie Systeem Medicom in te voeren;
• ondersteunt en begeleidt de assistenten die zijn opgeleid voor de SOH en het SOA spreekuur;
• bent communicatief sterk, bezit een stevige persoonlijkheid en bent een echte teamplayer.

Wij…

• zijn een professionele NHG geaccrediteerde praktijk;
• bieden jou een gevarieerde, zelfstandige en uitdagende functie;
• bieden je begeleiding en supervisie op inhoudelijk gebied en op het goed vormgeven van jouw functie binnen ons team;
• bieden een jaarcontract, met intentie tot een vast dienstverband;
• Salariëring en rechtspositie volgens CAO Huisartsenzorg en afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal € 5338,00 o.b.v. 38 uur (functieschaal 10).

Over ZONBOOG

Stichting ZONBOOG is actief in de regio Rijnmond met 9 gezondheidscentra, 4 apotheken, 3 fysiotherapiepraktijken, een logopediepraktijk, een facilitair bedrijf en een ICT-bedrijf. Met 270 medewerkers wordt zorg geboden aan 65.000 patiënten. De centra bieden hoogwaardige en cliëntgerichte eerstelijnsgezondheidszorg op wijkniveau aan.

Reageren

Ben je benieuwd naar deze vacature? Stuur je CV en een onderbouwing van je relevante ervaring naar [email protected].
Wil je meer weten over de functie of de praktijk? Neem dan contact op met Mirjam Bierman, praktijkmanager of met Coördinerend Huisarts A. Blitterswijk. Zij zijn bereikbaar op 010- 2931404 of kijk op de website www.zonboog.nl/gczuiderkroon. Mailen mag ook: [email protected] of [email protected]

  Print artikel Naar boven