A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Vacature Fysiotherapeut m/v

Vacature Fysiotherapeut m/v

Fysiotherapie Ommoord zoekt een

Fysiotherapeut(e) Geriatrie 16 – 20 uur per week

In verband met het vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een geriatrie fysiotherapeut ( i.o.) bij ons in het gezondheidscentrum Ommoord (onderdeel van ZONBOOG).

In onze goed georganiseerde Plus-praktijk voor fysiotherapie werken 9 fysiotherapeuten en een assistente. We hebben een gedreven en enthousiast team met diverse specialisaties: geriatriefysiotherapie, manueel therapie, bekkenfysiotherapie, kinderbekkenfysiotherapie, kinderfysiotherapie, handtherapie, algemene fysiotherapie, COPD en COVID begeleiding en zwangerschapsbegeleiding. Er is een valpreventieproject gestart samen met de huisartsen, ouderen verpleegkundige en ergotherapeut.

Wij vinden goede samenwerking belangrijk, zowel onderling als met de verschillende (ook externe) disciplines in het gezondheidscentrum.

Wij bieden een functie in loondienst voor aanvankelijk 16-20 uur per week.

ZONBOOG bestaat uit 9 multidisciplinaire gezondheidscentra van verschillende omvang in de regio Rotterdam. In een stimulerende werkomgeving worden door onze zorgprofessionals ruim 65.000 patiënten dagelijks van de beste eerstelijns gezondheidszorg op wijkniveau voorzien.

Bij interesse graag mailen naar [email protected] voorzien van een CV.

Voor nadere informatie kun je bellen met Joke van Dop (Hoofd praktijkvoering) of Arthur Merkestijn (geriatriefysiotherapeut), te bereiken via 010-4559598. Meer informatie kun je vinden op onze website: www.zonboog.nl/gcommoord/fysiotherapie.

  Print artikel Naar boven