A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Tijdelijke vacature Praktijkondersteuner GGZ

Tijdelijke vacature Praktijkondersteuner GGZ

Gezondheidscentrum Nesselande is per 1 mei 2021 voor een periode van 4 á 5 maanden op zoek naar een Praktijkondersteuner GGZ voor 24 uur per week

Gezondheidscentrum Nesselande ligt in een VINEX-wijk in de deelgemeente Prins-Alexander te Rotterdam. Het verleent met 6 huisartsen en een team professionals eerstelijns gezondheidszorg aan ruim 9500 inwoners van de wijk. De populatie wordt gekenmerkt door o.a. veel jonge gezinnen.

Gezondheidscentrum Nesselande is onderdeel van ZONBOOG, waarbij 9 multidisciplinaire gezondheidscentra van verschillende omvang in de regio Rotterdam en omstreken zijn aangesloten. Onze zorgverleners zijn in dienst van de organisatie. De zorgverleners in de centra kunnen zich concentreren op patiëntenzorg, omdat ZONBOOG de facilitaire diensten verleent, zoals administratie, huisvesting, ICT, inkoop, personeelszaken en contractonderhandelingen met zorgverzekeraars.

De POH GGZ ondersteunt de huisartsen bij het verlenen van laagdrempelige zorg aan patiënten met psychische en/of psychosociale problemen. Er worden in deze functie hoge eisen gesteld aan zelfstandig kunnen werken. De taken bestaan o.a. uit: consultatie, kortdurende behandeling, probleemverheldering, diagnostiek en zo nodig doorverwijzing.

Jij…

• bent in bezit van een van de volgende diploma’s: HBO Social Work met differentiatie GGZ of certificaat POH GGZ, psychologie of B-verpleegkundige met certificaat POH GGZ;
• hebt minimaal 3 jaar ervaring in de bij voorkeur eerstelijns psychosociale hulpverlening;
• bent doortastend en kan zelfstandig werken;
• bent empathisch en geduldig;
• hebt ervaring of affiniteit met het begeleiden van kinderen.

Wij…

• zijn een goed georganiseerde praktijk;
• bieden jou een gevarieerde, zelfstandige en uitdagende functie;
• Salariëring en rechtspositie zijn conform CAO Huisartsenzorg en afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Reageren

Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf? Stuur dan je curriculum vitae en motivatie brief zo snel als mogelijk per email naar: [email protected], t.a.v. mevrouw J. Busé.

Voor nadere informatie kun je bellen met Yvonne Latukolan, praktijkmanager op 010-2229750. Zie voor meer informatie: www.zonboog.nl/gcnesselande

  Print artikel Naar boven