A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Vacature Centrumassistente

Vacature Centrumassistente

Gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs zoekt een

Doktersassistent / centrumassistente
25,5 uur per week

Gezondheidscentrum Berkel en Rodenijs is onderdeel van ZONBOOG en bevindt zich in het gebouw De Mozaïek. In onze NHG-geaccrediteerde huisartsenpraktijk verlenen huisartsen, ondersteund door een team van enthousiaste assistenten en praktijkondersteuners, reguliere huisartsgeneeskundige zorg aan circa 8200 inwoners van de wijk. De patiëntenpopulatie is gemiddeld relatief jong en het betreft een echte Vinexwijk.
In de praktijk heerst een open en informele teamgeest. Er is een goed georganiseerd samenwerkingsverband op het gebied van de eerstelijns gezondheidszorg. Zo werken wij intensief samen met de andere deelnemers van het gezondheidscentrum zoals een diëtiste, fysiotherapeuten, logopedie, centrum voor jeugd en gezin en apotheek. In het pand bevindt zich tevens een buitenpolikliniek van het Franciscus Gasthuis.

Jij…

• hebt bij voorkeur ervaring in een gezondheidscentrum of huisartsenpraktijk;
• hebt bij voorkeur ervaring met Medicom;
• hebt een patiëntgerichte instelling en verantwoordelijkheidsgevoel;
• vindt het leuk om zelfstandig medische handelingen te verrichtingen (denk aan wratten aanstippen, oren uitspuiten, venapuncties, dopple, uitstrijkjes).

Wij…

• zijn een goed georganiseerde en geaccrediteerde praktijk;
• bieden jou een gevarieerde, zelfstandige en uitdagende functie;
• hebben goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Huisartsenzorg, salaris afhankelijk van ervaring maximaal € 3.160,00 bruto per maand o.b.v. 38 uur per week.

Stichting ZONBOOG is actief in de regio Rijnmond met 9 gezondheidscentra, 4 apotheken, 4 fysiotherapiepraktijken, een logopediepraktijk, een facilitair bedrijf en een ICT-bedrijf. Met 270 medewerkers wordt zorg geboden aan 65.000 patiënten. De centra bieden hoogwaardige en cliëntgerichte eerstelijnsgezondheidszorg op wijkniveau aan.

Reageren

Ben je enthousiast geworden en wil je graag onderdeel zijn van een betrokken en gezellig team?
Mail dan je CV en motivatie naar: [email protected], t.a.v. Jeannette Busé en/of Ingrid Gorsira.

Voor nadere informatie kun je bellen met Martine van der Velden, coordinator, via telefoonnummer
010-7074500 of mail: [email protected].
Zie voor meer informatie: www.zonboog.nl/gcberkelenrodenrijs

  Print artikel Naar boven