A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

 • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

 • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Praktijkondersteuner GGZ (POH GGZ J) Jeugd en gezin

Praktijkondersteuner GGZ (POH GGZ J) Jeugd en gezin

Gezondheidscentrum Beverwaard zoekt per 30 december 2020 tot rond mei 2021 ter vervanging van zwangerschapsverlof een

Praktijkondersteuner GGZ (POH GGZ J) Jeugd en gezin
(32 uur per week)

Gezondheidscentrum Beverwaard is onderdeel van ZONBOOG en ligt centraal in de wijk Beverwaard. Beverwaard is een kwetsbare wijk in het zuidoosten van Rotterdam. De wijk heeft een multi-culturele en jonge populatie met veel families. De zorgconsumptie is hoger dan gemiddeld door multi problematiek zowel somatisch, psychisch als sociaal.
Binnen het gezondheidscentrum werken o.a. de volgende disciplines: huisartsen, waarvan een kader-huisarts GGZ, centrumassistenten, praktijkondersteuners somatiek, twee praktijkondersteuners GGZ volwassenen, een verpleegkundig specialist, (kinder)-fysiotherapeuten. Het gezondheidscentrum heeft een eigen apotheek. In totaal werken er circa 45 medewerkers en zijn er zo’n 10.500 patiënten ingeschreven. We vormen een enthousiast team en wij hebben goede samenwerking hoog in het vaandel staan.

Vorig jaar zijn we gestart met het innovatieve traject ‘Krachtige Basiszorg’ en zijn we een samenwerking met het Maasstadziekenhuis aangegaan met als doel populatiegerichte zorg. Krachtige Basiszorg ondersteunt de bewoners in de wijk optimaal door goed te kijken naar wat mensen nodig hebben en het aanbod van zorg en ondersteuning en de organisatie daarvan hierop af te stemmen. Krachtige Basiszorg richt zich proactief op de bewoners met hoge gezondheidsrisico’s en met problematiek in meerdere leefdomeinen.

Wat ga je doen?

Als POH Jeugd & Gezin ondersteun je onze huisartsen bij de zorg voor jonge patiënten met psychische klachten en psychosociale problemen. Je bevordert de samenwerking tussen de huisarts, wijkteam en JGZ én gerichtere verwijzing naar de specialistische jeugdhulp (in het bijzonder J-GGZ). Je analyseert de opvoedings- en ontwikkelingsvraagstukken van kinderen en hun ouder(s) en zet passende hulp in. Bijvoorbeeld door zelf kortdurende interventies aan te bieden, of te zorgen dat hulp elders op gang komt. Daarbij werk je nauw samen met wijkorganisaties in de buurt, het wijkteam, scholen (zorgonderwijsspecialisten), het CJG, Veilig thuis en andere hulporganisaties. Als POH Jeugd & Gezin maak je deel uit van de praktijk en werk je onder regie en verantwoordelijkheid van de huisarts.

Wat neem je mee?

 • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding;
  • Zonder aanvullende opleiding POH-GGZ :
   • Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV)
   • Verpleegkundig Specialist GGZ
   • (Kinder- en jeugd)psychologie/ Orthopedagogiek (universitair of HBO opgeleid)
 • Aanvullende opleiding POH-GGZ is een pre bij:
  • Sociaal Pedagogische Hulpverlening
  • B-Verpleegkundige
  • Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (Bachelor Social Work) met differentiatie GGZ
  • Relevante werkervaring in de Jeugd GGZ en/of psychosociale hulpverlening met jeugdigen.
  • Je bent zelfstandig, communicatief sterk en initiatiefrijk.
  • Je kunt goed samenwerken en handelt professioneel.
  • SKJ-certificaat is een pre.

Wij bieden

 • een professionele NHG-geaccrediteerde praktijk;
 • een gevarieerde, zelfstandige en uitdagende functie;
 • een goed salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring, minimaal €3284,- en maximaal 4299,- op basis van 38 uur volgens de cao Huisartsenzorg

Reageren

Spreekt de vacature je aan en voldoe je aan ons profiel? Stuur dan je CV en motivatie naar [email protected] t.a.v. Jeannette Busé of Ingrid Gorsira.

Neem voor meer informatie over de functie contact op met Usha Orie (010-4799600) of kijk op www.zonboog.nl/gcbeverwaard en www.zonboog.nl

Trefwoorden:

#praktijkondersteuner #POH-GGZ #POH-GGZJeugdengezin #SociaalPsychiatrischVerpleegkundige #SPV #VerpleegkundigSpecialist #SociaalPedagogischeHulpverlening #B-Verpleegkundige #MaatschappelijkWerkenDienstverlening #SocialWork #gezondheidscentrum #beverwaard #rotterdam #vacature #gezondheidszorg #werkenindezorg

  Print artikel Naar boven