A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ)

Praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ)

Wat ga je doen

Als praktijkondersteuner GGZ ondersteun je de huisartsen bij het verlenen van laagdrempelige zorg aan patiënten met psychische en/of psychosociale problemen. Je ontvangt de patiënten tijdens het spreekuur in de huisartsenpraktijk en doet soms een huisbezoek. Je werkt nauw samen met de huisartsen, assistentes en het lokale wijkteam. Jouw taken bestaan vooral uit consultatie, (kortdurende) behandeling, probleemverheldering, diagnostiek en zo nodig doorverwijzen. In deze functie stellen wij bijzondere eisen aan zelfstandig kunnen werken. Wij zoeken een ervaren kracht die een goede bijdrage kan leveren aan de intervisiewerkgroep voor POH-GGZ.

Wie ben jij

• jij bent in bezit van een van de volgende diploma’s: HBO Verpleegkunde met differentiatie GGZ, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, B-Verpleegkundige of Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (Bachelor Social Work) met differentiatie GGZ;
• je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
• je bent doortastend en gewend om zelfstandig te werken;
• je bent empathisch en geduldig;
• je hecht veel waarde aan samenwerking.

Bij ons

• werk je in een professionele NHG-geaccrediteerde praktijk;
• krijg je een gevarieerde, zelfstandige en uitdagende functie;
• krijg je een jaarcontract met de intentie tot een vast dienstverband;
• verdien je, afhankelijk van leeftijd en ervaring, minimaal € 3188,- en maximaal € 4173,- volgens de CAO Huisartsenzorg op basis van 38 uur;
• krijg je 190 vakantieuren op fulltime basis, reiskostenvergoeding, opleidingsmogelijkheden, 8% vakantiegeld, 6% eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij PFZW.

Over gezondheidscentrum Ommoord

Gezondheidscentrum Ommoord is onderdeel van ZONBOOG en ligt centraal in de Rotterdamse buitenwijk Ommoord. In onze NHG-geaccrediteerde huisartsenpraktijk verlenen 11 parttime huisartsen, ondersteund door enthousiaste assistentes, verpleegkundigen en praktijkondersteuners, reguliere huisartsgeneeskundige zorg aan ruim 12.000 inwoners van de wijk. De patiëntenpopulatie wordt gekenmerkt door een hoog aantal ouderen.

Stichting ZONBOOG is actief in de regio Rijnmond met 9 gezondheidscentra, 4 apotheken, 4 fysiotherapiepraktijken, een logopediepraktijk, een facilitair bedrijf en een ICT-bedrijf. Met 270 medewerkers wordt zorg geboden aan 67.000 patiënten. De centra bieden hoogwaardige en cliëntgerichte eerstelijnsgezondheidszorg op wijkniveau aan.

Wil jij ons team komen versterken?

Stuur ons dan jouw cv met motivatie naar [email protected] ter attentie van Jeannette Busé of Ingrid Gorsira. Voor meer informatie over de functie kun je bellen naar Praktijkmanager Linda Poldervaart, tel. 06-57355415 of mailen naar [email protected] Kijk op www.zonboog.nl/gcommoord voor meer informatie over het gezondheidscentrum.

  Print artikel Naar boven