A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

KIEZEN voor het GEZONDHEIDSCENTRUM

KIEZEN voor het GEZONDHEIDSCENTRUM

Je bent afgestudeerd als huisarts of gaat dat binnenkort doen. Hoe ga je verder? Je staat voor de keuze je zelfstandig te vestigen, te gaan waarnemen (zzp) of in loondienst te gaan bij een huisartsenpraktijk of bij een gezondheidscentrum. Om meer redenen is het de moeite waard het gezondheidscentrum serieus in overweging te nemen. In het gezondheidscentrum vestig je je als huisarts, worden patiënten op naam bij je ingeschreven en neemt het gezondheidscentrum de nodige niet zorg-inhoudelijke taken van je over.

Samengevat biedt het gezondheidscentrum:
• Een flexibele werkomgeving voor een goede balans tussen werk en privé.
• Goede verdiensten.
• Collegialiteit en samenwerking.
• Ruimte om actief deel te nemen aan centrumoverstijgende projecten ter verbetering van de kwaliteit van zorg in de eerste lijn.
• Veel mogelijkheden voor bijscholing.
• Ontzorging op het gebied van financiën, personeelsbeleid, ICT en organisatie.
• Ruimte voor experiment en innovatie.

Download de flyer en factsheet:
Kiezen voor het gezondheidscentrum / verdiensten huisartsen vergeleken

Ga naar onze vacatures huisartsen

#aio #huisartsinopleiding

  Print artikel Naar boven