A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Gediplomeerd doktersassistente

Gediplomeerd doktersassistente

Gezondheidscentrum Rotterdam Noord en Gezondheidscentrum Nieuwe Westen, geen 5 km van elkaar vandaan, zijn gezamenlijk op zoek naar een nieuwe collega die voor beide locaties gaat werken. Per week 17 uur, werkdagen maandag en vrijdag. Kom jij onze teams versterken als

Gediplomeerd doktersassistente

Wat ga je doen?
In onze kleine gezellige praktijk(en) ben je het eerste aanspreekpunt voor onze huisartsen en patiënten. Je neemt de telefoon aan, maakt afspraken en voert kleine medische handelingen uit. Door jouw dienstverlenende instelling krijgt de patiënt snel de juiste zorg.

Wie ben jij?
• Je hebt een diploma doktersassistente;
• Je bent bekend met Medicom;
• Je vindt het vanzelfsprekend dat de patiënt centraal staat;
• Je hebt affiniteit met patiënten uit een sociaal kwetsbare wijk;
• Je wil je graag inzetten voor de ontwikkeling van het team en het gezondheidscentrum;
• Je bent enthousiast, energiek en servicegericht;
• Je hebt een vriendelijke en flexibele houding;

Bij ons …
• werk je in een professionele NHG geaccrediteerde praktijk;
• krijg je een gevarieerde, zelfstandige en uitdagende functie;
• krijg je een jaarcontract met de intentie tot een vast dienstverband;
• verdien je, afhankelijk van leeftijd en ervaring, minimaal € 2.073,00 en maximaal € 3.160,00 volgens de CAO Huisartsenzorg op basis van 38 uur;
• krijg je 190 vakantieuren op fulltime basis, reiskostenvergoeding, opleidingsmogelijkheden, 8% vakantiegeld, 6% eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij PFZW.

Over Gezondheidscentrum Rotterdam Noord en Nieuwe Westen
Beide centra zijn onderdeel van ZONBOOG. Gezondheidscentrum Rotterdam Noord ligt centraal in de Rotterdamse wijk Oude Noorden. In onze NHG-geaccrediteerde huisartsenpraktijk verlenen 3 parttime huisartsen, ondersteund door een team van assistentes, praktijkondersteuners en een verpleegkundig specialist, reguliere huisartsgeneeskundige zorg aan circa 2500 inwoners van de wijk. De patiëntenpopulatie kenmerkt zich door een grote diversiteit aan sociale milieus en culturen. Er wordt in het centrum samengewerkt met fysiotherapie, een diëtiste, logopedie, basis GGZ en thuiszorg.

Gezondheidscentrum Nieuwe Westen ligt centraal in de Rotterdamse wijk Nieuwe Westen. In onze NHG-geaccrediteerde praktijk verlenen wij met 2 huisartsen en een dynamisch enthousiast ondersteunend team van assistentes en praktijkondersteuners, huisartsgeneeskundige zorg aan ruim 3000 inwoners in de wijk. De ligging van het centrum zorgt voor een patiëntenpopulatie gekenmerkt door een gemiddeld jonge leeftijd van 34 jaar, waarbij een groot deel van de patiënten een migratie-achtergrond heeft.

Stichting ZONBOOG is actief in de regio Rijnmond met 9 gezondheidscentra, 4 apotheken, 4 fysiotherapiepraktijken, een logopediepraktijk, een facilitair bedrijf en een ICT-bedrijf. Met 270 medewerkers wordt zorg geboden aan 65.000 patiënten. De centra bieden hoogwaardige en cliëntgerichte eerstelijnsgezondheidszorg op wijkniveau aan.

Kom jij onze teams versterken?
Stuur ons dan jouw cv met motivatie via de button ‘solliciteren’ hieronder. Wil je meer weten over de functie? Hoofd praktijkvoering Jolanda Loeve vertelt je graag meer. Telefoonnummer 06-12 77 88 95. Of kijk voor meer informatie over Gezondheidscentrum Rotterdam Noord hier en over Gezondheidscentrum Nieuwe Westen hier.

#doktersassistent #centrumassistent #zonboog #vacature #eerstelijnsondersteuning #eerstelijnszorg #gezondheidscentrum #gezondheidscentra #RotterdamNoord #NieuweWesten #Rotterdam #medicom #huisartsenpraktijk #werkenbijgezondheidscentra #werkenindezorg #ikzorg

  Print artikel Naar boven