A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Praktijkondersteuner Somatiek Huisartsen (POH-S)

Praktijkondersteuner Somatiek Huisartsen (POH-S)

Gezondheidscentrum Beverwaard is onderdeel van ZONBOOG en is gelegen in de Rotterdamse wijk Beverwaard, een kwetsbare wijk in het zuidoosten van Rotterdam. In onze NHG-geaccrediteerde huisartsenpraktijk verlenen wij zorg aan ongeveer 10.500 inwoners van de wijk. Tevens beschikt het centrum over (kinder-)fysiotherapeuten en een apotheek. De zorgvraag is hoger dan gemiddeld door multi-problematiek, zowel somatisch, psychisch als sociaal. Gezondheidscentrum Beverwaard heeft innovatieve trajecten rond populatiegerichte zorg en Krachtige Basiszorg. Het concept Krachtige Basiszorg behelst een intensieve samenwerking tussen de eerste lijn en het sociaal domein, waarbij een 15 minuten-spreekuur en een integrale werkwijze (met het 4Domeinen model) zal leiden tot een verbeterde kwaliteit van zorg, intensievere samenwerking in de wijk, tevredener patiënten en verminderde belasting van de zorgprofessionals.

Ter versterking van ons team zoeken we voor 20-24 uur per week een

Praktijkondersteuner Somatiek (POH-S)

Wat ga je doen?

Als allround praktijkondersteuner Somatiek kom je het team voor 2-3 dagen per week versterken. Je ondersteunt en werkt nauw samen met de huisartsen bij het verlenen van chronische en preventieve zorg aan de patiënten. In deze functie stellen wij bijzondere eisen aan zelfstandig kunnen werken.

Wat neem je mee?

  • Een diploma praktijkondersteuner (POH) Somatiek;
  • Ervaring als praktijkondersteuner in een huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum;
  • Kennis en ervaring met Medicom;
  • Je kunt zelfstandig werken, neemt initiatief en bent nauwkeurig;
  • Een patiëntgerichte instelling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat bieden wij jou?

  • Een gevarieerde, zelfstandige en uitdagende functie voor 20-24 uur per week, werkdagen bij voorkeur maandag, dinsdag en vrijdag.
  • Opleidingsmogelijkheden en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk.
  • Een salaris conform de CAO-Huisartsenzorg, van maximaal € 3.877,- per maand bij een volledige werkweek van 38 uur, 190 vakantieuren, reiskostenvergoeding, opleidingsmogelijkheden, 8% vakantietoeslag, 6% eindejaarsuitkering en opname in pensioenfonds PFZW.

Over ZONBOOG

Stichting ZONBOOG is actief in de regio Rijnmond met 9 gezondheidscentra, 4 apotheken, 4 fysiotherapiepraktijken, een logopediepraktijk, een facilitair bedrijf en een ICT-bedrijf. Met 270 medewerkers wordt zorg geboden aan 65.000 patiënten. De centra bieden hoogwaardige en cliëntgerichte eerstelijnsgezondheidszorg op wijkniveau aan.

Wil jij ons team komen versterken?

Stuur dan voor 15 augustus a.s. je curriculum vitae en motivatie via onderstaande button ‘solliciteren’. Wil je eerst meer informatie over de functie en het gezondheidscentrum? Souhaila Buhktari, hoofd praktijkvoering, vertelt je graag meer. Telefoon: (010) 479 96 21 of kijk op de website https://www.zonboog.nl/gcbeverwaard/

#POH-S #huisartsenzorg #huisartsenpraktijk #praktijkverpleegkundige #praktijkondersteuner #Somatiek #vacature #zorgvacatures #Rotterdam #ikzorg #werkenindezorg # werkeninhetgezondheidscentra #ontdekdezorg #NVVPO #ZONBOOG #breederode #avansplus #praktijkondersteunerhuisarts  Print artikel 

  Print artikel Naar boven