A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

 • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

 • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Apothekersassistent(e) zwangerschapsvervanging

Apothekersassistent(e) zwangerschapsvervanging

Wegens zwangerschapsverlof vervanging zoekt Apotheek Nesselande per 1 juli a.s. voor de duur van 5 maanden voor 3 dagen per week een enthousiaste

Apothekersassistente

Apotheek Nesselande ligt in de VINEX-wijk Nesselande in de deelgemeente Prins-Alexander te Rotterdam en maakt onderdeel uit van een Gezondheidscentrum en verleent met 6 huisartsen, een apotheker en een team professionals eerstelijns gezondheidszorg aan de inwoners van de wijk. De populatie wordt gekenmerkt door veel jonge gezinnen. Onze apotheek is HKZ-gecertificeerd en heeft tot doel om klantgerichte en hoogwaardige farmaceutische zorg aan te bieden in samenwerking met de huisartsen. Nesselande is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Jij …

 • bent in het bezit van het diploma MBO apothekersassistente, niveau 4;
 • hebt goede kennis van de Nederlandse taal;
 • weet van aanpakken en bent proactief;
 • hebt ervaring met Pharmacom;
 • bent behulpzaam, collegiaal en klantvriendelijk;
 • bent meedenkend en oplossingsgericht;

Wij …

 • een modern ingerichte apotheek;
 • een marktconform salaris;
 • streven door het toepassen van nieuwe ontwikkelingen aan klanten de meest optimale zorg te verlenen;

Over ZONBOOG:

Apotheek Nesselande is onderdeel van Stichting ZONBOOG. Stichting ZONBOOG actief in de regio Rijnmond met 9 gezondheidscentra, 4 apotheken, 4 fysio-therapiepraktijken, een logopediepraktijk, een facilitair bedrijf en een ICT-bedrijf. Met 270 medewerkers wordt zorg geboden aan 65.000 patiënten. De centra bieden hoogwaardige en cliëntgerichte eerstelijnsgezondheidszorg op wijkniveau aan.

Reageren:

Stuur dan jouw cv met motivatie via de button ‘solliciteren’ hieronder. Voor vragen over de functie kun je bellen met Jeroen de Bruijn (gevestigd apotheker) via 010-2229747. 

#vacature #apothekersassistent #farmaceut #farmceutischezorg #werkenbij #ZONBOOG #werkeninrotterdam #rotterdamsezorg #ikzorg #zadkine #albedacollege #apotheek #apotheken

  Print artikel Naar boven