A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

 • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

 • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Apothekersassistent(e) 2 dagen per week

Apothekersassistent(e) 2 dagen per week

Apotheek de Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht zoekt met ingang van 1 juli a.s. een enthousiaste en ervaren apothekersassistent(e) voor 2 dagen (18 uur) per week

Apothekersassistent(e)

Apotheek de Volgerlanden is een gecertificeerde apotheek, gelokaliseerd in de nieuwbouwwijk de Volgerlanden te Hendrik-Ido-Ambacht. Ons vaste team van de apotheek bestaat uit een beherend apotheker, een tweede apotheker, zes apothekersassistenten en twee bezorgers. De inzet van de apothekersassistenten is breed en omvat alle taken die behoren bij het vak. Onze efficiënt ingerichte en mooie apotheek bevindt zich in een nieuw pand aan de Sophiastaete. Onze patiëntenpopulatie groeit gestaag. De apotheek is gevestigd in het gezondheidscentrum en er wordt nauw samengewerkt met de huisartsen.

Jij…

 • bent in het bezit van het diploma MBO apothekersassistente, niveau 4;
 • hebt goede kennis van de Nederlandse taal;
 • weet van aanpakken en bent proactief;
 • hebt goede kennis van Pharmacom nieuw;
 • bent behulpzaam, collegiaal en klantvriendelijk;
 • bent meedenkend en oplossingsgericht;
 • bent bij voorkeur in ieder geval de vrijdag beschikbaar en daarnaast op andere dagen oproepbaar

Wij…

 • bieden een uitdagende werkomgeving;
 • streven door het toepassen van nieuwe ontwikkelingen aan klanten de meest optimale zorg te verlenen;
 • geven de mogelijkheid om relevante scholing te volgen en aan je eigen ontwikkeling te werken;
 • het salaris is marktconform

Over ZONBOOG

Stichting ZONBOOG is actief in de regio Rijnmond met 9 gezondheidscentra, 4 apotheken, 4 fysiotherapiepraktijken, een logopediepraktijk, een facilitair bedrijf en een ICT-bedrijf. Met 270 medewerkers wordt zorg geboden aan 65.000 patiënten. De centra bieden hoogwaardige en cliëntgerichte eerstelijnsgezondheidszorg op wijkniveau aan.

Reageren

Stuur dan jouw cv met motivatie via de button ‘solliciteren’ hieronder. Voor vragen over de functie kun je bellen met Erica Jansen (gevestigd apotheker) via 078-6256630. Kijk op de website  www.zonboog.nl/gcdevolgerlanden/apotheek voor meer informatie over de apotheek.

#vacature #apothekersassistent #farmaceut #farmceutischezorg #werkenbij #ZONBOOG #werkeninrotterdam #rotterdamsezorg #ikzorg #zadkine #albedacollege #apotheek #apotheken

  Print artikel Naar boven