A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Apothekersassistent(e)

Apothekersassistent(e)

Briand Apotheek zoekt voor 3 dagen per week (27 uur) een enthousiaste

Apothekersassistent(e)

Briand Apotheek is onderdeel van ZONBOOG en ligt centraal in de Rotterdamse buitenwijk Ommoord. Onze apotheek is HKZ-gecertificeerd en heeft tot doel om klantgerichte en hoogwaardige farmaceutische zorg aan te bieden in samenwerking met de huisartsen van gezondheidscentrum Ommoord. De patiëntenpopulatie wordt gekenmerkt door een hoog aantal ouderen.

Jij…

  • bent een MBO niveau 4 gediplomeerd apothekersassistent(e);
  • hebt kennis en ervaring met Pharmacom nieuw (vereist)
  • hebt een flexibele en klantgerichte instelling;
  • bent communicatief vaardig;
  • beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Wij bieden …

  • een modern ingerichte apotheek, waar we met nieuwe ontwikkelingen onze klanten optimale zorg bieden;
  • een marktconform salaris;
  • de mogelijkheid om relevante scholing te volgen en aan je eigen ontwikkeling te werken;

Over ZONBOOG

Apotheek Briand is onderdeel van Stichting ZONBOOG. Stichting ZONBOOG actief in de regio Rijnmond met 9 gezondheidscentra, 4 apotheken, 3 fysio-therapiepraktijken, een logopediepraktijk, een facilitair bedrijf en een ICT-bedrijf. Met 270 medewerkers wordt zorg geboden aan 65.000 patiënten. De centra bieden hoogwaardige en cliëntgerichte eerstelijnsgezondheidszorg op wijkniveau aan.

Wil jij ons team komen versterken?

Stuur dan jouw cv met motivatie voor 15 april a.s. via de button ‘solliciteren’ hieronder. Voor vragen over de functie kun je bellen met Nahid Nesam (gevestigd apotheker) via 010-2207513. Kijk op de website  www.zonboog.nl/briand-apotheek/ voor meer informatie over de apotheek.

#vacature #apothekersassistent #farmaceut #farmceutischezorg #werkenbij #ZONBOOG #werkeninrotterdam #rotterdamsezorg #ikzorg #zadkine #albedacollege #apotheek #apotheken

  Print artikel Naar boven