A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Praktijkondersteuner Somatiek Rotterdam Pendrecht

Praktijkondersteuner Somatiek Rotterdam Pendrecht

Gezondheidscentrum Zuiderkroon is onderdeel van ZONBOOG en is gelegen in de Rotterdamse wijk Pendrecht. Pendrecht is steeds minder een achterstandswijk waar de laatste jaren enorm gebouwd en vernieuwd is. In onze NHG-geaccrediteerde huisartsenpraktijk verlenen huisartsen, ondersteund door een team van enthousiaste assistenten, praktijkondersteuners en een verpleegkundig specialist, reguliere huisartsgeneeskundige zorg aan 6200 inwoners van de wijk. Wij werken intensief samen met de andere deelnemers van het gezondheidscentrum, zoals de fysiotherapeuten, apotheek en logopedie. Tevens komt er steeds meer een samenwerking met maatschappelijk werk en thuiszorg organisaties in de wijk. Pendrecht is een compacte wijk en de visites kunnen vaak gemakkelijk op de fiets (dienstfietsen zijn beschikbaar) of te voet gedaan worden.

Ter versterking van ons team zoeken we voor 17 uur per week een

Praktijkondersteuner Somatiek (PO-S)

Wat ga je doen?

Als allround praktijkondersteuner Somatiek kom je het team voor 17 uur per week versterken. Je ondersteunt en werkt nauw samen met de huisartsen bij het verlenen van chronische en preventieve zorg aan de patiënten. In deze functie stellen wij bijzondere eisen aan zelfstandig kunnen werken.

Wat neem je mee?

  • Een diploma praktijkondersteuner (POH) Somatiek;
  • Ervaring als praktijkondersteuner in een huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum;
  • Kennis en ervaring met Medicom;
  • Je kunt zelfstandig werken, neemt initiatief en bent nauwkeurig;
  • Een patiëntgerichte instelling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat bieden wij jouw?

  • Een gevarieerde, zelfstandige en uitdagende functie voor 17 uur per week;
  • Opleidingsmogelijkheden en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk.
  • Een salaris conform de CAO-Huisartsenzorg, van maximaal € 3.877,- per maand bij een volledige werkweek van 38 uur, 190 vakantieuren, reiskostenvergoeding, opleidingsmogelijkheden, 8% vakantietoeslag, 6% eindejaarsuitkering en opname in pensioenfonds PFZW.

Over ZONBOOG

Stichting ZONBOOG is actief in de regio Rijnmond met 9 gezondheidscentra, 4 apotheken, 3 fysiotherapiepraktijken, een logopediepraktijk, een facilitair bedrijf en een ICT-bedrijf. Met 270 medewerkers wordt zorg geboden aan 65.000 patiënten. De centra bieden hoogwaardige en cliëntgerichte eerstelijnsgezondheidszorg op wijkniveau aan.

Wil jij ons team komen versterken?

Stuur dan voor 30 maart a.s. je curriculum vitae en motivatie via onderstaande button ‘solliciteren’.
Wil je eerst meer informatie over de functie en het gezondheidscentrum? Mirjam Bierman, hoofd praktijkvoering, vertelt je graag meer. Telefoon: 010-2931404 of kijk op de website https://www.zonboog.nl/gczuiderkroon/

#POH-S #huisartsenzorg #huisartsenpraktijk #praktijkverpleegkundige #praktijkondersteuner #Somatiek #vacature #zorgvacatures #Rotterdam #ikzorg #werkenindezorg # werkeninhetgezondheidscentra #ontdekdezorg #NVVPO #ZONBOOG #breederode #avansplus #praktijkondersteunerhuisarts

  Print artikel Naar boven