A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

 • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

 • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Spoedarts Huisartsenpraktijk

Spoedarts Huisartsenpraktijk

Wij zoeken vanwege aanstaand vertrek van een van onze huisartsen een

Spoedarts (24-32 uur)

Gezondheidscentrum Zuiderkroon is onderdeel van ZONBOOG en is gelegen in de Rotterdamse wijk Pendrecht. Pendrecht is steeds minder een achterstandswijk waar de laatste jaren enorm gebouwd en vernieuwd is. In onze NHG-geaccrediteerde huisartsenpraktijk verlenen huisartsen, ondersteund door een team van enthousiaste assistenten, praktijkondersteuners en een verpleegkundig specialist, reguliere huisartsgeneeskundige zorg aan 6200 inwoners van de wijk. Wij werken intensief samen met de andere deelnemers van het gezondheidscentrum, zoals de fysiotherapeuten, apotheek en logopedie. Er zijn ook mogelijkheden om coassistenten of AIOS op te leiden. Er komt steeds meer een samenwerking met maatschappelijk werk en thuiszorgorganisaties in de wijk. Pendrecht is een compacte wijk en de visites kunnen vaak gemakkelijk op de fiets (dienstfietsen zijn beschikbaar) of te voet gedaan worden.

Jouw baan

Als spoedarts kun je per direct in loondienst aan de slag in Gezondheidscentrum Zuiderkroon. Langdurige waarneming is eventueel ook bespreekbaar. De spoedarts is ook huisarts maar heeft geen patiënten op naam. Als spoedarts ontlast je de huisartsen met de spoedgevallen en het beantwoorden van spoedvragen. Daarnaast heb je als spoedarts een belangrijke rol in het ondersteunen en ‘coachen on the job’ van de assistentes als het gaat om triage en ingewikkelde vragen van patiënten. Op momenten dat er geen spoedgevallen en -vragen zijn, verricht je andere taken in het Gezondheidscentrum. Dit kan zijn het verwerken van de post, maar ook het oppakken van (vernieuwende) thema’s/projecten.
Je wordt ondersteund in de praktijkvoering en krijgt alle mogelijkheden tot verbreding en verdieping van het huisartsen vak. Je vindt het leuk om je schouders te zetten onder een samenwerkingsthema of project.

Wat breng je mee?

 • Je bent een BIG-geregistreerd huisarts.
 • Je bent gemotiveerd, flexibel, ondernemend en enthousiast.
 • Je werkt graag in een multidisciplinair team waarin jij als huisarts de regie hebt als het gaat om de medisch gerelateerde werkzaamheden.
 • Je bent een stevige persoonlijkheid, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je hebt goede communicatieve vaardigheden.

Wij bieden

 • Samenwerking met een team van professionele en prettige collega’s.
 • Volledige ontzorging op het gebied van onder andere financiën, personeelsbeleid, ICT en huisvesting.
 • Volop ruimte voor het combineren van het huisartsenwerk met andere taken als opleider of innovatieve projecten.
 • Een marktconform salaris volgens de AHG-regeling minimaal € 6.057,00 en maximaal € 7.126,00 (voor een huisarts met patiënten op naam) en een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, een persoonlijk budget voor opleiding en beroepskosten, waarneemtoeslag, 8% vakantiegeld, 6% eindejaarsuitkering en opname in pensioenfonds PFZW.
 • Vaste werkdagen en –tijden.

Over ZONBOOG

Gezondheidscentrum Zuiderkroon is onderdeel van Stichting ZONBOOG die is actief in de regio Rijnmond met 9 gezondheidscentra, 4 apotheken, 4 fysiotherapiepraktijken, een logopediepraktijk, een facilitair bedrijf en een ICT-bedrijf. Met 270 medewerkers wordt zorg geboden aan 65.000 patiënten. De centra bieden hoogwaardige en cliëntgerichte eerstelijnsgezondheidszorg op wijkniveau.

Interesse?

Centrummanager Maaike van den Oever vertelt je graag meer over de functie en het gezondheidscentrum onder het genot van een kop koffie. Bel 06-15394879 voor het maken van een afspraak. Of stuur je reactie naar [email protected] of kijk op de website bij https://www.zonboog.nl/gczuiderkroon/

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

#huisarts #spoedarts #gezondheidscentrum #rotterdam #haio #NHG #eerstelijnsgezondheidszorg #rijnmond #zonboog #ommoord #rotterdamsezorg #ikzorg #SBOH #ErasmusMC

  Print artikel Naar boven