A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

 • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

 • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Praktijkondersteuner Jeugd en Gezin

Praktijkondersteuner Jeugd en Gezin

Gezondheidscentrum Zuiderkroon is onderdeel van ZONBOOG en is gelegen in de Rotterdamse wijk Pendrecht. Pendrecht is steeds minder een achterstandswijk waar de laatste jaren enorm gebouwd en vernieuwd is. In onze NHG-geaccrediteerde huisartsenpraktijk verlenen huisartsen, ondersteund door een team van enthousiaste assistenten, praktijkondersteuners en een verpleegkundig specialist, reguliere huisartsgeneeskundige zorg aan 6200 inwoners van de wijk. Wij werken intensief samen met de andere deelnemers van het gezondheidscentrum, zoals de fysiotherapeuten, apotheek en logopedie. Tevens komt er steeds meer een samenwerking met maatschappelijk werk en thuiszorg organisaties in de wijk. Pendrecht is een compacte wijk en de visites kunnen vaak gemakkelijk op de fiets (dienstfietsen zijn beschikbaar) of te voet gedaan worden.

Ter ondersteuning van het team zoeken wij voor 12 uur per week

Praktijkondersteuner Jeugd en Gezin

Wat ga je doen

Als POH Jeugd & Gezin ondersteun je onze huisartsen bij de zorg voor jonge patiënten met psychische klachten en psychosociale problemen. Je bevordert de samenwerking tussen de huisarts, wijkteam en JGZ én gerichtere verwijzing naar de specialistische jeugdhulp (in het bijzonder J-GGZ). Je analyseert de opvoedings- en ontwikkelingsvraagstukken van kinderen en hun ouder(s) en zet passende hulp in. Bijvoorbeeld door zelf kortdurende interventies aan te bieden, of te zorgen dat hulp elders op gang komt. Daarbij werk je nauw samen met wijkorganisaties in de buurt, het wijkteam, scholen (zorgonderwijsspecialisten), het CJG, Veilig thuis en andere hulporganisaties. Als POH Jeugd & Gezin maak je deel uit van de praktijk en werk je onder regie en verantwoordelijkheid van de huisarts.

Wat neem je mee?

 • HBO opleiding Sociaal Psychiatrische Verpleegkunde en/of HBOVerpleegkunde met GGZ uitstroomprofiel;
  – Maatschappelijk Werk (MW) / Sociaal Pedagogische Hulpervelening (SPH) / Social Work
  – Psychologie / Orthopedagogiek (universitar of HBO opgeleid);
  – Verpleegkundig specialisten GGZ;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in de Jeugd GGZ en/of psychosociale hulpverlening met jeugdige;
 • Je bent zelfstandig, communicatief sterk en initiatiefrijk;
 • Je kunt goed samenwerken en handelt professioneel.

Wij bieden jou

 • Een nieuwe, zelfstandige en uitdagende functie voor 12 uur per week;
 • Scholing op het gebied van Jeugd en opvoedthema’s;
 • Een salaris afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring conform de CAO-Huisartsenzorg, van maximaal € 4.173,- per maand bij een volledige werkweek van 38 uur, 190 vakantie-uren, reiskostenvergoeding, opleidingsmogelijkheden, 8% vakantietoeslag, 6% eindejaarsuitkering en opname in pensioenfonds PFZW.

Over ZONBOOG

Stichting ZONBOOG is actief in de regio Rijnmond met 9 gezondheidscentra, 4 apotheken, 4 fysiotherapiepraktijken, een logopediepraktijk, een facilitair bedrijf en een ICT-bedrijf. Met 270 medewerkers wordt zorg geboden aan 65.000 patiënten. De centra bieden hoogwaardige en cliëntgerichte eerstelijnsgezondheidszorg op wijkniveau aan

Wil jij ons team komen versterken?

Stuur ons dan jouw cv met motivatie via de button ‘solliciteren’ hieronder. Voor vragen over de functie kun je bellen met Mirjam Bierman: 010- 2931404. Of kijk op de website www.zonboog.nl/gczuiderkroon voor meer informatie over het gezondheidscentrum

Tot 20 februari 2020 kun je op deze vacature reageren. Gesprekken staan gepland voor woesdagmiddag 26 februari.

POH #GGZ #jeugdggz #huisartsenzorg #huisartsenpraktijk #praktijkverpleegkundige #praktijkondersteuner #vacature #zorgvacatures #Rotterdam #ikzorg #werkenindezorg # werkeninhetgezondheidscentra #ontdekdezorg #ZONBOOG #j-ggz #jeugdhulp

  Print artikel Naar boven