A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

 • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

 • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

vacature Huisarts + Spoedarts

vacature Huisarts + Spoedarts

Gezondheidscentrum Beverwaard zoekt een

huisarts + spoedarts


Wil jij als huisarts graag meer tijd voor de patiënt? Dat kan bij Gezondheidscentrum Beverwaard in Rotterdam. Daar zijn we gestart met Krachtige Basiszorg; een vernieuwde, integrale aanpak gericht op bewoners met hoge gezondheidsrisico’s en problemen in meerdere leefdomeinen.

Krachtige Basiszorg is een manier van kijken, leren en doen door álle professionals op gebied van zorg, sociaal welzijn en preventie in de wijk. Hulpverleners delen kennis en procesinformatie en gaan samen met de klant op zoek naar een integrale oplossing van het probleem. Belangrijke elementen zijn de 15 minuten consulten en een integrale werkwijze met het 4-Domeinen. Het doel is naast betere zorg en gezondheid voor de inwoners ook meer werkplezier en minder werkdruk. Voor meer informatie zie www.krachtigebasiszorg.nl.
In aansluiting op het traject Krachtige Basiszorg zijn wij sinds begin 2019 ook een intensievere samenwerking met het Maasstadziekenhuis aangegaan. Met ook als doel het opzetten en aanbieden van integrale populatiegerichte zorg voor de inwoners van Beverwaard. Concreet zijn we begonnen met het samen oppakken van thema’s als gezonde leefstijl, kinderen met SOLK en een goede overdracht rondom ontslag.

Jouw baan

Wij zijn vanwege het aanstaand vertrek van een vaste en waarnemende huisarts op zoek naar nieuwe collega’s. Naast een vaste huisarts zoeken we ook een spoedarts.

Als huisarts kun je per direct in loondienst aan de slag in Gezondheidscentrum Beverwaard. Langdurige waarneming is eventueel ook bespreekbaar. Je wordt ondersteund in de praktijkvoering en krijgt alle mogelijkheden tot verbreding en verdieping van het huisartsen vak. Je vindt het leuk om je schouders te zetten onder een samenwerkingsthema of project.

De spoedarts is ook huisarts maar heeft geen patiënten op naam. Als spoedarts ontlast je de huisartsen met de spoedgevallen en het beantwoorden van spoedvragen. Daarnaast heb je als spoedarts een belangrijke rol in het ondersteunen en ‘coachen on the job’ van de assistentes als het gaat om triage en ingewikkelde vragen van patiënten. Op momenten dat er geen spoedgevallen en -vragen zijn, verricht je andere taken in het Gezondheidscentrum. Dit kan zijn het verwerken van de post, maar ook het oppakken van (vernieuwende) thema’s/projecten. De spoedarts werkt 24-32 uur en in elk geval op maandag en vrijdag.

Jouw nieuwe werklocatie

Gezondheidscentrum Beverwaard ligt in de Rotterdamse wijk Beverwaard in het zuidoosten van Rotterdam. Door de ligging en het vele groen heeft Beverwaard een dorpse sfeer, maar het is ook een kwetsbare wijk. De populatie van 12.000 inwoners is gemêleerd en relatief jong.

Binnen het gezondheidscentrum werken circa 45 medewerkers, onder andere huisartsen, centrumassistenten, POH-S, POH-GGZ, POH-Maatschappelijk Werk en een verpleegkundig specialist. In het gezondheidscentrum is ook een apotheek en (kinder)-fysiotherapiepraktijk aanwezig. De huisartsenpraktijk is NHG geaccrediteerd. De omvang van de praktijken gezamenlijk is 10.500 patiënten, waarvoor op dit moment zes huisartsen met op naam ingeschreven patiënten en een ‘waarneempraktijk’ samenwerken.

Gezondheidscentrum Beverwaard is onderdeel van Stichting ZONBOOG die is actief in de regio Rijnmond met 9 gezondheidscentra, 4 apotheken, 4 fysiotherapiepraktijken, een logopediepraktijk, een facilitair bedrijf en een ICT-bedrijf. Met 270 medewerkers wordt zorg geboden aan 65.000 patiënten. De centra bieden hoogwaardige en cliëntgerichte eerstelijnsgezondheidszorg op wijkniveau aan.

Wat breng je mee?

 • Je bent een BIG-geregistreerd huisarts.
 • Je bent gemotiveerd, flexibel, ondernemend en enthousiast.
 • Je werkt graag in een multidisciplinair team waarin jij als huisarts de regie hebt als het gaat om de medisch gerelateerde werkzaamheden.
 • Je bent een stevige persoonlijkheid, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je hebt goede communicatieve vaardigheden.

Wij bieden

 • Een eigen praktijk met patiënten op naam (geldt niet voor spoedarts).
 • 15 minuten spreekuur als onderdeel van Krachtige Basiszorg.
 • Een marktconform salaris volgens de AHG-regeling minimaal € 6.057,00 en maximaal € 7.126,00 (voor een huisarts met patiënten op naam) en een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, een persoonlijk budget voor opleiding en beroepskosten, waarneemtoeslag, 8% vakantiegeld, 6% eindejaarsuitkering en opname in pensioenfonds PFZW.
 • Samenwerking met een team van professionele en prettige collega’s.
 • Volledige ontzorging op het gebied van onder andere financiën, personeelsbeleid, ICT en huisvesting.
 • Volop ruimte voor het combineren van het huisartsenwerk met andere taken als opleider of innovatieve projecten.
 • Vaste werkdagen en –tijden.

Meer informatie

Wil je nadere informatie over de functie? Neem contact op met Corine Luijendijk (huisarts) of Souhaila Buhktari (hoofd praktijkvoering), telefoon 010-4799610. Ga naar www.zonboog.nl/gcbeverwaard/ voor meer informatie over het gezondheidscentrum.

Solliciteren

Spreekt deze vacature jou aan? Reageer met je CV en motivatie via de “solliciteer” button hieronder.

#huisarts #gezondheidscentrum #rotterdam #haio #NHG #eerstelijnsgezondheidszorg #rijnmond #zonboog #beverwaard #krachtigebasiszorg

  Print artikel Naar boven